Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναιγιάλειος: Ξεκίνησε το ...ταξίδι για την Κ15

Παναιγιάλειος: Ξεκίνησε το ...ταξίδι για την Κ15

Οι μικροί ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν την πρώτη επίσημη προπόνηση

Με πολλά χαμόγελα αισιοδοξίας, από μικρούς και μεγάλους, ξεκίνησε χθες στο δημοτικό στάδιο Αιγίου το παρθενικό «ταξίδι» τής νεοσυσταθείσας ομάδας Κ15 του Παναιγιαλείου!

Με τη δημιουργία φέτος της συγκεκριμένης ομάδας η «μελανόλευκη» οικογένεια απέκτησε 28 νέα μέλη, παιδιά μέχρι 15 ετών, που ουσιαστικά θα αποτελέσουν τη βάση του Παναιγιάλειου και την ελπίδα για το αύριο του συλλόγου.

Οι… λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους επίσημη προπόνηση, φορώντας τη φανέλα με τους «παλαιστές» στο στήθος, υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Χρήστου Παρασκευόπουλου και παρουσία μελών τής διοίκησης αλλά και των γονιών τους, που τους καμάρωναν από τις κερκίδες.

Νωρίτερα τελέστηκε ο αγιασμός από τον π. Ιωάννη Αντωναρόπουλο, που μετέφερε τις ευλογίες τού Μητροπολίτη κ. Αμβροσίου για «καλή επιτυχία» στο νέο αυτό εγχείρημα της «μελανόλευκης» διοίκησης, που έχει ρίξει ιδιαίτερο βάρος σε αυτή την προσπάθεια, καθώς οι…  «εκκολαπτόμενοι» ποδοσφαιριστές ουσιαστικά αποτελούν την ακαδημία και κατ’  επέκταση το πιο γερό «θεμέλιο» του συλλόγου μας!

«Καλώς ήρθατε στη μεγάλη… οικογένεια του Παναιγιαλείου!», ήταν τα πρώτα λόγια τού προέδρου τού Ερασιτέχνη Πάνου Κουτρόπουλου, που ζήτησε από τους «μικρούς» να ακολουθήσουν το «τρίπτυχο της επιτυχίας», όπως ο ίδιος το χαρακτήρισε. «Πρώτα, απ’ όλα να είστε καλά παιδιά, μετά επιμελείς μαθητές, και τέλος καλοί ποδοσφαιριστές. Εμείς είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε όλα τα εφόδια για να γίνετε καλοί ποδοσφαιριστές. Όμως, για να γίνει αυτό, πρέπει να συνδυάσετε και τις άλλες δύο παραμέτρους, που είναι πολύ σημαντικές για τη μετέπειτα ζωή σας», σημείωσε ο κ. Κουτρόπουλος.

Αναμφίβολα, ευχή όλων μας είναι μέσα από αυτή την προσπάθεια να αναδειχτούν τα αυριανά «αστέρια» του αιγιώτικου ποδοσφαίρου. Αυτός εξάλλου είναι και ο στόχος των ανθρώπων που συγκροτούν τη διοίκηση του Ερασιτέχνη:

Να δημιουργήσουν μία ομάδα ανταγωνιστική και βασισμένη στο ντόπιο ταλέντο. Μια ομάδα, οι ποδοσφαιριστές τής οποίας θα αποτελέσουν το βασικό… συστατικό αλλά και τη «μαγιά» για τη στελέχωση της επαγγελματικής.

Είναι βέβαια αυτονόητο ότι πάνω από όλα απαιτείται από όλους (παράγοντες, προπονητές, γονείς και κυρίως φιλάθλους) υπομονή, ώστε σε βάθος χρόνου το αιγιώτικο ποδόσφαιρο να αποκομίσει τους…  καρπούς αυτής της μεγάλης προσπάθειας. Μιας προσπάθειας που αποτελεί δείγμα τής σοβαρής και μεθοδικής δουλειάς όλων ανεξαιρέτως των διοικούντων, που ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί έχουν αποφασίσει να «σηκώσουν» ακόμα πιο ψηλά τον ένδοξο Παναιγιάλειο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports