Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: ΧΑΟΣ καθημερινά στο παρκινγκ του λιμανιού – Η... "αβλεψία" της προηγούμενης δημοτικής Αρχής που δυσχεραίνει την κατάσταση

Πάτρα: ΧΑΟΣ καθημερινά στο παρκινγκ του ...
Χριστακόπουλος Θάνος

Δεν έχουν σηματοδοτηθεί είσοδος και έξοδος

Κακός χαμός επικρατεί καθημερινά, τις ώρες αιχμής και τ’ απογεύματα που είναι ανοικτά τα καταστήματα, στο παρκινγκ που βρίσκεται μέσα στη λιμενική ζώνη δίπλα από το κτίριο όπου στεγάζεται πλέον το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Πάτρας. Όπως καταγγέλλουν στο thebest.gr, συμπολίτες οδηγοί, το παρκάρισμα μέσα στον συγκεκριμένο χώρο είναι εντελώς άναρχο.

Ως εκ τούτου πολλές φορές οδηγοί κλείνουν άλλους συμπολίτες με τα οχήματά τους με αποτέλεσμα να υποχρεώνονται νε περιμένουν με τις ώρες μέχρι να καταφέρουν να φύγουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα όσα έγιναν το πρωί της Δευτέρας. Πολλοί οδηγοί εγκλωβίστηκαν, αφού είχαν αποκλειστεί όλες οι είσοδοι και οι έξοδοι του χώρου. Όπως μας λένε ορισμένοι εξ’ αυτών υποχρεώθηκαν να περιμένουν πάνω από μισή ώρα μέχρι να μπουν στα Ι.Χ. τους για να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Οι οδηγοί ενημέρωσαν τη Λιμενική Αστυνομία, άνδρες της οποίας έκοψαν κλήσεις και αφαίρεσαν πινακίδες από τους παράνομες παρκαρισμένους. Όμως όπως οι ίδιοι ανέφεραν προς τους Πατρινούς, οι παρανομούντες μπορούν να γλυτώσουν το πρόστιμο λόγω μιας σοβαρής παράληψης της προηγούμενης δημοτικής Αρχής.

Και τούτο γιατί οι αρμόδιοι, όταν ο χώρος παραχωρήθηκε στο Δήμο, δεν είχαν φροντίσει να σηματοδοτήσουν το χώρο, ώστε άπαντες να γνωρίζουν που είναι η είσοδος και η έξοδος προκειμένου αυτές να παραμένουν ελεύθερες!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις