Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος κατέγραψαν τους ληστές στα εκδοτήρια της Πάτρας στο ΚΤΕΛ Κηφισού - Αρπαξαν 57.000 ευρώ

Οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος κατέγ...

Το μεσημέρι της Δευτέρας

22:14 Μιλώντας στην ηλεκτρονική έκδοση των «ΝΕΩΝ» ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των ΚΤΕΛ και Πρόεδρος των Κεντρικών ΚΤΕΛ του Κηφισού, Σοφοκλής Φάτσιος, ανέφερε ότι το κλειστό κύκλωμα έχει καταγράψει τους δράστες της θρασύτατης ληστείας που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στα εκδοτήρια του ΚΤΕΛ Αχαΐας.

Όπως σημείωσε μάλιστα οι κάμερες κατέγραψαν και την παρουσία άλλων τριών συνεργών των δύο ληστών, που διακρίνονται να διαφεύγουν πεζοί αμέσως μετά τη ληστεία. Το βίντεο αυτό έχει ήδη παραδοθεί στην Αστυνομία.

20:45 Ένα βαλιτσάκι με 57.500 άρπαξε με... κινηματογραφικό τρόπο ένας άγνωστος από τα ΚΤΕΛ Κηφισού. Ο ληστής μπήκε... ανάμεσα στον υπάλληλο της χρηματαποστολής και τον ταμία του εκδοτηρίου Πάτρας.

Όπως δήλωσε ο Σοφοκλής Φάτσιος, πρόεδρος των ΚΤΕΛ, την ώρα που ο άνδρας της εταιρίας χρηματαποστολής ήταν στο εκδοτήριο του ΚΤΕΛ Πάτρας και παραλάμβανε το βαλιτσάκι με τις εισπράξεις από τον υπάλληλο, ο δράστης μπήκε... ανάμεσά τους, άρπαξε τις εισπράξεις και μην τον είδατε!

Σύμφωνα με το newsit ο δράστης της ληστείας είχε και συνεργό που τον περίμενε κάπου έξω από το σταθμό των ΚΤΕΛ με μια μηχανή. Όμως την ώρα που οι ληστές προσπαθούσαν να φύγουν, η μηχανή έπεσαν και για να μη χάσουν χρόνο, διέφυγαν πεζή.

Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση της αστυνομίας στη γύρω περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Όλα έγιναν στις 13:10 το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν στον Κηφισό βρισκόταν το φορτηγό της χρηματαποστολής. Ο ένας από τους δυο υπαλλήλους, κατέβηκε κι άρχισε να μεταφέρει ένα – ένα τα βαλιτσάκια με τις εισπράξεις από το ταμείο κάθε νομού ξεχωριστά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις