Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αντιδράσεις στα Καλάβρυτα για τη διαφήμιση της ΔΕΗ στα βαγόνια του Οδοντωτού-Θα καλύψουν και τα παράθυρα;

Αντιδράσεις στα Καλάβρυτα για τη διαφήμι...

Στο πλαίσιο συμφωνίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τη ΔΕΗ

SOS εκπέμπει ο δημιουργός και διαχειριστής του site odontotos.com Αλέξης Λεχουρίτης μια ημέρα πριν «ντυθούν» οι αμαξοστοιχίες με διαφημιστικές αφίσες της ΔΕΗ!

«Έγκλημα» χαρακτηρίζει ο κ. Λεχουρίτης το «λίφτινγκ» των αμαξοστοιχιών. Στο πλαίσιο μιας συμφωνίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ΔΕΗ, η  οποία έχει ήδη εφαρμοστεί σε άλλες περιοχές, αύριο Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, δύο από τα τέσσερα βαγόνια του ιστορικού τρένου, θα «ντυθούν» με διαφημιστικά αυτοκόλλητα της ΔΕΗ, τα οποία παραπέμπουν στην βιοποικιλότητα και την προστασία του περιβάλλοντος. Τις επόμενες μέρες, θα ολοκληρωθεί το «λίφτινγκ» και στις άλλες δύο αμαξοστοιχίες του οδοντωτού.

Το περιεχόμενο της καμπάνιας, εκτιμάται στα Καλάβρυτα, ότι δεν έχει σχέση με την ιστορία του Οδοντωτού και το φυσικό περιβάλλον της περιοχής Διακοφτό – Καλάβρυτα. Παράλληλα, όπως αναφέρει ο κ. Λεχουρίτης, εκφράζονται φόβοι, ότι θα καλυφθούν και τα παράθυρα! Δεν ακούγεται καθόλου παράλογο, αν φανταστείτε ότι έχει γίνει ήδη κάτι τέτοιο σε άλλες περιοχές, αφήνοντας τους επιβάτες για ώρες στα σκοτάδια!

 

«Αν καλυφθούν τα παράθυρα, τότε ποιο το νόημα της βόλτας με τον Οδοντωτό;», σημειώνει ο κ. Λεχουρίτης καλώντας την τοπική κοινωνία την Τετάρτη να είναι όλοι στον σταθμό. Αναφερόμενος στη σχετική συμφωνία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τη ΔΕΗ, σημείωσε ότι εξαιρούνται οι περιπτώσεις που τα τρένα κινούνται σε τουριστικές περιοχές. Ενώ εκτίμησε ότι η κατάσταση των αμαξοστοιχιών είναι άριστη για να καλυφθεί και το περιεχόμενο της διαφήμισης δεν έχει σχέση με το περιβάλλον της περιοχής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις