Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος στην Κέρκυρα για τον χαμό του 19χρονου ποδοσφαιριστή των "Φαιάκων" Ανδρέα Νίκα, σε τροχαίο

Θρήνος στην Κέρκυρα για τον χαμό του 19χ...

Ο Νίκας βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού και ήταν ο μόνος που σκοτώθηκε

Θρήνος στην Κέρκυρα για τον αδόκητο χαμό του 19χρονου Ανδρέα Νίκα, ο οποίος αγωνιζόταν στην ποδοσφαιρική ομάδα Κ-20 των «Φαιάκων».

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής άφησε την τελευταία πνοή του στην άσφαλτο το βράδυ της Κυριακής, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με άλλους τρεις συμπαίκτες του προσέκρουσε σε κολόνα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Ο Νίκας βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού και ήταν ο μόνος που σκοτώθηκε, ενώ όσον αφορά στους άλλους επιβαίνοντες οι δύο απεγκλωβίστηκαν χωρίς τραύματα και ο τρίτος θα υποβληθεί σε επέμβαση στα κάτω άκρα λόγω καταγμάτων, χωρίς πάντως να διατρέχει κίνδυνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Την Κυριακή (14.09.2014) το βράδυ, στο 5ο χλμ της Εθνικής Οδού Κέρκυρας-Παλαιοκαστρίτσας (περιοχή Σωτηριώτισσας), επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός,  εκτράπηκε της πορείας του,  με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του καθώς και τον τραυματισμό των τριών επιβαινόντων στα αυτοκίνητο (θανάσιμος ενός 19χρονου, σοβαρός ενός 20χρονου ημεδαπού και ελαφρύς  ενός ακόμη 19χρονου).

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας».

Η ανακοίνωση της πυροσβεστικής:

«Στις 14/9/14, και ώρα 23.00 η Υπηρεσία μας επενέβη με τρία οχήματα και δέκα υπαλλήλους για τον απεγκλωβισμό τεσσάρων ατόμων ηλικίας 19 έως 20 ετών, συνεπεία πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος Ι.Χ. επιβατηγού οχήματος στο 6ο χλμ της Ε.Ο. Κέρκυρας – Παλαιοκαστρίτσας.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού διήρκησε 15 λεπτά, απεγκλωβίστηκαν οι τρεις εκ των τεσσάρων επιβαινόντων, οι οποίο ικαι διεκομίσθησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρα».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις