Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πρωτοβουλία του ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας για το φράγμα Πείρου - Παραπείρου

Πάτρα: Πρωτοβουλία του ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας ...

Διοργανώνει ημερίδα για το νερό

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Τμήμα Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει Ημερίδα με τίτλο: «Φορέας Διαχείρισης Φράγματος Πείρου Παραπείρου: Προτάσεις για τη Συγκρότηση και Αποτελεσματική Λειτουργία ενός Δημόσιου Φορέα στην Υπηρεσία της Κοινωνίας και της Ανάπτυξης της Περιοχής»

Η Ημερίδα θα λάβει χώρα την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 09:00 πμ, στην Πάτρα, (ισόγεια αίθουσα του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Ε., Τριών Ναυάρχων 40).

Στα πλαίσια της Ημερίδας θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου από τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλο και τον Πρόεδρο του ΤΕΕ/Τ.Δ.Ε. κ. Αθανάσιο Γιανναδάκη. Η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου στο Τεχνικό Επιμελητήριο Δυτικής Ελλάδας (4ος όροφος) στις 10:00 πμ.

Επιπλέον, μετά το πέρας της ημερίδας προβλέπεται η πραγματοποίηση στρογγυλού τραπεζιού στο οποίο θα γίνει συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων: ΥΠΟΜΕΔΙ, ΥΠΕΚΑ, ΑΔΠΕΠΔΕΙ, ΤΕΕ/ΤΔΕ, ΠΔΕ, Δήμος Πατρέων, Δήμος Ερυμάνθου, Δήμος Δυτικής Αχαΐας, ΕΥΔΑΠ Παγίων ΝΠΔΔ, Ο.Α.Κ Α.Ε, Πανεπιστήμιο Πατρών, ΔΕΥΑΠ, Τ.Ε.Ε Δωδεκανήσου και η σχετική σύνοψη συμπερασμάτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις