Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χρ. Νικολαου: Έπεσαν στο κενό οι προσπάθεια επιρροής της Δικαιοσύνης

Χρ. Νικολαου: Έπεσαν στο κενό οι προσπάθ...

Ο δήμαρχος Δυτ. Αχαίας για την επικύρωση του εκλογικού αποτελέσματος

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Χρήστος Γ. Νικολάου, αμέσως μετά την έκδοση της δικαστικής απόφασης ως προς την επικύρωση του εκλογικού αποτελέσματος, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι της προσπάθειας επιρροής της Δικαιοσύνης και της κοινής γνώμης με προκατασκευασμένες διαρροές , «πληροφορίες», και «ειδήσεις», οι συνήθεις εμπνευστές τους, πήραν και επισήμως την δέουσα απάντηση.

Η απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου της Πάτρας, με την οποία απορρίπτεται καθ’ ολοκληρία η ένσταση του συνδυασμού « Ενωτική Πρωτοβουλία-Νέοι Ορίζοντες» και επικυρώνεται το εκλογικό αποτέλεσμα όπως αποτύπωσε  τη λαϊκή βούληση, δεν αποτελεί δικαίωση για την παράταξη ή για μένα προσωπικά.

Είναι η απεικόνιση του αισθήματος δικαίου το ποίο διαφύλαξε η ελληνική Δικαιοσύνη, με τον καλύτερο τρόπο, δικαιώνοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη, όπως εξαρχής την είχαμε εκφράσει.

Είναι η δικαίωση για την ετυμηγορία του λαού της Δυτικής Αχαΐας που στις εκλογές αποφάσισε να αλλάξει πως «το ψέμα έχει κοντά πόδια».

Δυστυχώς, ακόμα και την ύστατη ώρα κάποιοι έδειξαν πως δεν πήραν το μήνυμα του λαού και, με τεχνάσματα, επιχείρησαν να διασωθούν.

Ως δημοτική Αρχή, τους καλούμε έστω και τώρα, και αφού οι δήθεν «πληροφορίες» τους……… διαψεύστηκαν, να συμβάλουν από τη θέση που τους έταξαν οι δημότες , για μια καλύτερη εποχή για τον τόπο μας, σύμφωνα πλέον με τους κανόνες της δημοκρατίας και της πολιτικής ηθικής.

Η Δυτική Αχαΐα θα πορευτεί μπροστά με σοβαρότητα και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της. Με όλους και όλες μας ενωμένους σαν μια γροθιά.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις