Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο ΟΛΠΑ κοντά στους μαθητές ευπαθών οικονομικά οικογενειών - Προσέφερε σχολικά είδη σε 140 παιδιά

Πάτρα: Ο ΟΛΠΑ κοντά στους μαθητές ευπαθώ...

Παράλληλα συμβάλλει στην διαμόρφωση των προαύλιων χώρων των σχολείων

Ο Ο.Λ.ΠΑ Α.Ε και φέτος για 3η συνεχή χρονιά, στηρίζοντας τους μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου της ευρύτερης περιοχής του Νότιου Λιμένα, προσέφερε τα απαραίτητα σχολικά είδη (κασετίνες, τετράδια, φόρμες κ.λ.π) για την έναρξη της σχολικής χρονιάς σε 140 μαθητές Δημοτικού και 42 μαθητές Γυμνασίου, οικογενειών που χρειάζονται οικονομική και κοινωνική στήριξη (άπορες οικογένειες, άνεργοι γονείς κ.λ.π.).

Η ανωτέρω δράση, σε συνάρτηση με την πρόθεσή του να συνεχίσει να συμβάλλει στην διαμόρφωση των προαύλιων χώρων των σχολείων σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα και την ενεργό συμμετοχή των μαθητών, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, την κοινωνική ευαισθησία του Ο.Λ.ΠΑ Α.Ε. όπως αυτή εκφράζεται με τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των ετήσιων δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος του Ο.Λ.ΠΑ Α.Ε κ. Κων/νος Πλατυκώστας, «ο Ο.Λ.ΠΑ Α.Ε. στηρίζει την τοπική οικονομική ανάπτυξη και παράλληλα υλοποιεί πρόγραμμα στήριξης κοινωνικών ομάδων στην ευρύτερη περιοχή του Νότιου Λιμένα στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Η ανάπτυξη και η κερδοφορία του λιμανιού μας επιτρέπει να υλοποιούμε περισσότερες δράσεις κοινωνικής ευαισθησίας και ευθύνης»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις