Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δυτική Αχαΐα: O Χρήστος Νικολάου για τα όσα κυκλοφόρησαν σχετικά με το αποτέλεσμα της ένστασης Γκοτσούλια

Δυτική Αχαΐα: O Χρήστος Νικολάου για τα ...

"Το Διοικητικό Πρωτοδικείο της Πάτρας δεν έχει εκδώσει καμία απόφαση και δεν μπορεί κανείς να προκαταλαμβάνει την ετυμηγορία των δικαστών"

Με αφορμή δημοσιεύματα στο διαδίκτυο περί δήθεν απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου της Πάτρας σχετικά με την ένσταση για τις εκλογές στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας Δήμαρχος Χρήστος Νικολάου προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Διάφοροι κύκλοι που δεν θέλουν να αποδεχθούν την ετυμηγορία του λαού της Δυτικής Αχαΐας στις πρόσφατες εκλογές, φαίνεται πως δεν διστάζουν να προσβάλλουν ακόμη και τη Δικαιοσύνη και να υποτιμήσουν τους δικαστές, προκαταλαμβάνοντας και επιχειρώντας, δήθεν, να «προαναγγείλουν» δικαστικές αποφάσεις. Πιστεύουν ότι έτσι θα μπορέσουν να δημιουργήσουν το κλίμα που θα ήθελαν και που τους ευνοεί. Το Διοικητικό Πρωτοδικείο της Πάτρας δεν έχει εκδώσει καμία απόφαση και δεν μπορεί κανείς να προκαταλαμβάνει την ετυμηγορία των δικαστών σε τέτοιες κρίσιμες αποφάσεις. Αυτές είναι πρωτοφανείς πρακτικές που χαρακτηρίζουν όσους τις χρησιμοποιούν. Τους παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών και της κοινωνίας για το πολιτικό τους ήθος.

Η παράταξή μας «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» σέβεται απόλυτα τον λαό της Δυτικής Αχαΐας και, ασφαλώς, έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη και περιμένει την ετυμηγορία του δικαστηρίου.

Χωρίς «παιχνίδια»και εφευρήματα που προσβάλλουν τον Δήμο μας, τη λαϊκή εντολή και, φυσικά, την ίδια τη Δικαιοσύνη.

 

Χρήστος Νικολάου

Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις