Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Αχαιός ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης θα πρωταγωνιστήσει στην νέα παράσταση των Ρέππα - Παπαθανασίου "Πριν το Χάραμα"

Ο Αχαιός ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης...

Η παράσταση θα ανέβει στο θέατρο Βέμπο

Ο συμπαθής και γοητευτικός ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης που ως γνωστό έλκει την καταγωγή του από την πλευρά του πατέρα του από την Κάτω Αχαΐα, το φετινό καλοκαίρι εμφανίστηκε στο θέατρο Μπάντμιντον στην Αθήνα ενώ ήδη όπως έχει γραφτεί στο διαδίκτυο, έχει ξεκινήσει τη συνεργασία του με τους Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου για την ολοκαίνουρια μουσικοθεατρική τους παράσταση με τίτλο «Πριν το Χάραμα».

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης συνεχίζει έως και αυτή την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014 στο προαύλιο του Μπάντμιντον το έργο «Συνέντευξη με τη Δανάη» που αφορά στην αξέχαστη ερμηνεύτρια του ελαφρού τραγουδιού και  μούσα του Αττίκ, την Δανάη Στρατηγοπούλου. Στο έργο της συνθέτριας, στιχουργού και ερμηνεύτριας Ευσταθίας, τη σκηνοθεσία «υπογράφει» ο ταλαντούχος σκηνοθέτης Δημήτρης Μαλισσόβας, τη Δανάη υποδύεται η σπουδαία Άννα Φόνσου που έχει καταγωγή από το Αγρίνιο και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης κρατά το ρόλο του δημοσιογράφου – βιογράφου.

Υποδύεται ακόμα σημαντικούς άνδρες της ζωή της Δανάης, όπως ο πατέρας της, ο Αττίκ, ο Πάμπλο Νερούδα κ.ά. Επί σκηνής ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δεν εντυπωσιάζει μόνο με το υποκριτικό του ταλέντο αλλά κερδίζει το κοινό και με τις εξαιρετικές φωνητικές δυνατότητες του.

Στο μεταξύ, ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες και οι πρόβες για το μουσικοθεατρικό έργο «Πριν το Χάραμα» που υπογράφει το επιτυχημένο δίδυμο των Ρέππα – Παπαθανασίου, το οποίο και θα ανέβει στο ανακαινισμένο θέατρο «Βέμπο».

Εκτός από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στην πολυαναμενόμενη παράσταση που έχει για θέμα την ιστορία του ρεμπέτικου τραγουδιού μέχρι σήμερα, παίρνουν μέρος και οι Στέλιος Διονυσίου, Κατερίνα Κούκα, Βάσω Λασκαράκη, Μπέτυ Μαγγίρα,  Ορέστης Τζιόβας, Ευθύμης Ζησάκης, Άγγελος Μπούρας, κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight