Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στο πλάι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο "Σπίτι μου Σπιτάκι μου" και ο Αιγιώτης Νίκος Αναδιώτης

Στο πλάι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στ...

Ήδη το σχετικό διαφημιστικό τρέιλερ παίζεται συνεχώς στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha

Ο γοητευτικός Αιγιώτης στην καταγωγή ηθοποιός, μοντέλο και γυμναστής Νίκος Αναδιώτης που αυτό τον καιρό κάνει τα γυρίσματα για ένα νέο σήριαλ που θα προβληθεί στο Mega με τίτλο «Δικαίωση», έκλεισε να είναι στην ομάδα συμπαρουσιαστών της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στη νέα ψυχαγωγική εκπομπή του σαββατοκύριακου στο κανάλι του Alpha με τίτλο «Σπίτι μου Σπιτάκι μου».

Ήδη το σχετικό τρέιλερ που δείχνει την ξανθιά παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να χοροπηδά σε ένα τραμπολίνο, παίζεται στο κανάλι ενώ η εκπομπή σύμφωνα με πληροφορίες θα βγει στον αέρα το ερχόμενο Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10 το πρωί. Πρόκειται για την εκπομπή που ουσιαστικά αντικαθιστά το «Μες στην καλή χαρά» που παρουσίαζε η Κατερίνα Καραβάτου.

Από την παλιά ομάδα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατάφερε και αναβαθμίστησε σε βασική παρουσιάστρια ενώ παρέμεινε και ο χιουμορίστας Παύλος Σταματόπουλος. Μεταξύ των νέων συνεργατών – συμπαρουσιαστών θα είναι ο ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος αλλά και ο Αιγιώτης Νίκος Αναδιώτης που το περασμένο διάστημα δοκιμάστηκε με επιτυχία και στο νέο ρόλο του συμπαρουσιαστή πλάι στην Σταματίνα Τσιμτσιλή στο κανάλι του Alpha.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight