Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα - Στα σημεία προπώλησης η επιστροφή των χρημάτων για όσα εισιτήρια είχαν προπωληθεί για την παράσταση της Sara Baras

Πάτρα - Στα σημεία προπώλησης η επιστροφ...

Η διακεκριμένη χορεύτρια φλαμένκο και το συγκρότημα της ματαίωσαν τελικά για λόγους ανωτέρας βίας τον ερχομό τους στην Ελλάδα

Ως γνωστό η πολυαναμενόμενη παράσταση χορού φλαμένκο της σπουδαίας χορεύτριας από την Ανδαλουσία, Sara Baras, η οποία και θεωρείται η κορυφαία του είδους αυτή τη στιγμή παγκοσμίως, που είχε προγραμματιστεί για το περασμένο Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο της Πάτρας στις 21.00, στο πλαίσιο του 33ου Επετειακού Φεστιβάλ Πάτρας – Θεσμός Αρχαίου Δράματος του Οργανισμού Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, ματαιώθηκε.

Όπως ανέφερε ανακοίνωση που εστάλη με email από τον Ανδρέα Α. Ανδριόπουλο, πολιτιστικό σύμβουλο και επικεφαλής του Φεστιβάλ Πάτρας, «όπως μας ενημέρωσαν από την εταιρεία  παραγωγής της παράστασης, για λόγους ανωτέρας βίας του συγκροτήματος Ballet Flamenco Sara Baras ματαιώνεται η έλευση του στην Ελλάδα και όλες οι εμφανίσεις μεταξύ των οποίων και αυτή της 13/9/2014 στο Ρωμαικό Ωδείο Πατρών».

Σύμφωνα με τον κ. Ανδριόπουλο, όσοι θεατές είχαν ήδη αγοράσει εισιτήρια για την παράσταση χορού φλαμένκο της Sara Baras με τίτλο «Medusa» μπορούν να πάρουν πίσω τα χρήματα τους από τα σημεία απ’ όπου πήραν τα εισιτήρια.

Να θυμίσουμε πως τα σημεία προπώλησης στην Πάτρα ήταν τα εξής, Discover, Musical, Γωνιά του Βιβλίου, So Easy, Music Station, Dur και τα γραφεία του Φεστιβάλ Πάτρας στο Σπίτι του Πολίτη πίσω από τον ιερό ναό της Παντάνασσας.

*Να προσθέσουμε πως θα ήταν η 1η φορά που η καλύτερη χορεύτρια φλαμένκο αυτή τη στιγμή παγκοσμίως, θα ερχόταν στην χώρα μας για να παρουσιάσει σε Πάτρα, Ηρώδειο – Αθήνα και την Θεσσαλονίκη την παράσταση της «Medusa».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture