Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τα Χριστούγεννα έρχεται στις Ελληνικές αίθουσες η νέα συνέχεια της "Νύχτας στο Μουσείο" με τον Μπεν Στίλερ

Τα Χριστούγεννα έρχεται στις Ελληνικές α...

Παίζει και ο Ρόμπιν Γουίλιαμς που έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή πριν από περίπου ένα μήνα

Για μια νέα ξέφρενη και περιπετειώδη «Νύχτα στο Μουσείο», καλεί το κοινό ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός Μπεν Στίλερ.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου της εταιρείας διανομής Odeon, fέτος τα Χριστούγεννα, ο Μπεν Στίλερ παρέα με τον σκηνοθέτη των επιτυχιών, Σον Λέβι ( o οποίος και έχει γυρίσει και τα δύο προηγούμενα φιλμ του δημοφιλούς κινηματογραφικού franchise «Μία Νύχτα στο Μουσείο – A Night at the Museum»), επιστρέφουν με ατελείωτο, κινηματογραφικό μεταμεσονύκτιο χάος, στην 3η συνέχεια της επιτυχημένης σειράς ταινιών, «Μια Νύχτα στο Μουσείο».

Όταν η μαγεία η οποία «ξυπνά» τα εκθέματα του μουσείου αρχίσει να εξασθενεί, ο Λάρι (Μπεν Στίλερ) αποφασίζει να συγκεντρώσει τους αγαπημένους του φίλους - ενώνοντας αγαπημένους και νέους χαρακτήρες απ’ όλο το φάσμα της παγκόσμιας Ιστορίας - και να τους οδηγήσει σε ένα αξέχαστο ταξίδι, ως την άλλη άκρη του κόσμου.

Θα καταφέρουν άραγε οι ήρωές μας να διασώσουν τη μαγική δύναμη που τους χαρίζει ζωή, ή θα πρέπει να επιστρέψουν όλοι μαζί πίσω στη μονότονη καθημερινότητα που είχαν ως εκθέματα;

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συγκεκριμένη κωμική περιπέτεια παίζει και ο αγαπημένος Αμερικανός κωμικός ηθοποιός Ρόμπιν Ουίλιαμς, ο οποίος ως γνωστό έφυγε πριν λίγο καιρό απροσδόκητα από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών.

Ακόμα στη νέα συνέχεια της «Νύχτας στο Μουσείο» παίζουν ο Όουεν Ουίλσον και οι Νταν Στίβενς, Μπεν Κίνγκσλει, Στιβ Κούγκαν, Ρίκι Ζερβέ καθώς και ο θρύλος του Χόλυγουντ Μίκι Ρούνει που επίσης έφυγε από τη ζωή το 2014. Όλοι αυτοί οι ήρωες θα έρθουν κοντά μέσα από τη μεγαλύτερη ανακάλυψη των τελευταίων 3.000 χρόνων.

Ο ακριβής τίτλος της ταινίας είναι «Μια Νύχτα στο Μουσείο: Το Μυστικό του Φαραώ» (Night at the Museum: Secret of the Tomb) και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις Ελληνικές αίθουσες από την Odeon, στις 25 Δεκεμβρίου του 2014.

Η ταινία αναμένεται να έρθει για προβολή και στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture