Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνεχίζουν να προσφέρουν παράνομα υπηρεσίες "αποκλειστικές νοσοκόμες" χωρίς άδεια - Έφοδος της Αστυνομίας σε "Αγ. Ανδρέα" και ΠΓΝΠ

Πάτρα: Συνεχίζουν να προσφέρουν παράνομα...

Και χωρίς να εκδίδουν παραστατικά

Παρά τις συνεχείς εφόδους της Αστυνομίας στα Νοσοκομεία της περιοχής, φαίνεται οτι συνεχίζεται το φαινόμενο της άσκηση καθηκόντων αποκλειστικών Νοσοκόμων, από άτομα (κυρίως γυναίκες) που δεν διαθέτρουν ούτε τα ουσιαστικά ούτε και τα τυπικά προσόντα.

Και κυρίως από άτομα που εισπράττουν "μαύρο χρήμα" χωρίς να εκδίδουν τα προβλεπόμενα από το Νόμο παραστατικά.Όπως είναι γνωστό πρόσφατα υπληρξε κινητοποίηση της Αστυνομίας και στα πλαίσια επιχειρήσεων, που έγιναν σε συνεργασία με τη διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρώ στο Ρίο, είχαν εντοπιστεί και συληφθεί αποκλειστικές νοσοκόμες που δεν διέθεταν άδεια και δεν εξέδιδαν παραστατικά.

Ωστόσο, όπως πληροφορείται το thebest.gr το "σπορ" συνεχίζεται και μάλιστα το απόγευμα του Σαββάτου αστυνομικοί φέρεται να έκαναν έλεγχο σε άτομα που εργαζόνταν τόσο στο Νοσοκομείο του "Άγιου Ανδρέα" όσο και στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις