Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ένας Έλληνας βετεράνος ρεπόρτερ της Ιταλικής τηλεόρασης Rai θα έρθει αυτή την Τετάρτη στην Πάτρα

Ένας Έλληνας βετεράνος ρεπόρτερ της Ιταλ...

Ο λόγος για τον Κώστα Παπαδόπουλο - Θα παρουσιαστεί στην Αγορά Αργύρη το βιβλίο του «Αναμνήσεις... ενός τηλερεπόρτερ της Rai από όλο τον κόσμο»

Την ερχόμενη Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014 μετά τις 19.00 θα λάβει χώρα σύμφωνα με αφίσα που είδαμε, στην Αγορά Αργύρη, στην οδό Αγίου Ανδρέου και Ζαίμη, στην Πάτρα μία εκδήλωση για τον τηλερεπόρτερ της Ιταλικής τηλεόρασης Raitv, Κώστα Παπαδόπουλο.

Ο για πολλά χρόνια συνεργάτης της Ιταλικής Κρατικής τηλεόρασης έχει γράψει ένα βιβλίο με τίτλο «Αναμνήσεις... ενός τηλερεπόρτερ της Rai από όλο τον κόσμο». Το βιβλίο έχει ήδη παρουσιαστεί σε περιοχές της Ελλάδας, όπως τον περασμένο Ιούλιο στο Θεατράκι της Θεατρικής Ομάδας Λέρου (παλαιό τελωνείο).

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έχει γεννηθεί στην Θεσσαλονίκη το 1926 και δούλεψε από το 1957 στο πρώτο δελτίο ειδήσεων της Rai ως τηλερεπόρτερ - δημοσιογράφος στα ρεπορτάζ από τις πέντε ηπείρους σε διάστημα άνω των 35 ετών.

Στην εκδήλωση στην Λέρο είχε συμμετάσχει ο ίδιος ο συγγραφέας και ο δημοσιογράφος Νίκος Ιγνατίδης. Στην Πάτρα αναμένεται επίσης την Τετάρτη το βράδυ να παρευρεθεί και να μιλήσει ο κ. Παπαδόπουλος ενώ θα προβληθεί και ένα βίντεο – αφιέρωμα στον ίδιο, που η τηλεόραση της Rai είχε μεταδώσει με την ευκαιρία της παρουσίασης του πρώτου βιβλίου του, «Αυτόπτης Μάρτυρας».

*Αξίζει να προσθέσουμε ότι το βιβλίο του 88χρονου τηλερεπόρτερ έχει ήδη παρουσιαστεί με επιτυχία στην Ιταλία. Μία από τις εκδηλώσεις είχε λάβει χώρα την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 στο Teatro San Luigi Guanella στην οδό Girolamo Savonarola στη Ρώμη και μεταξύ των ομιλητών ήταν η δημοσιογράφος Simona Petaccia.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture