Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ελεύθερος ο 55χρονος που εξαπατούσε πολίτες- Είχε διαπράξει τουλάχιστον άλλες 18 απάτες σε όλη τη χώρα

Πάτρα: Ελεύθερος ο 55χρονος που εξαπατού...

Έχουν προσδιοριστεί δίκες

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 55χρονος που εξαπατούσε πολίτες ανά την Ελλάδα και αφέθηκε ελέυθερος ενώ έχουν προσδιοριστεί δίκες καθώς φέρεται να έχει διαπράξει τουλάχιστον 18 απάτες.

Όπως ανακοίνωσε χθες η ΕΛ.ΑΣ.  "συνελήφθη, χθες (11-9-2014) το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 55 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τέλεση απάτης κατ΄επάγγελμα.

Ειδικότερα, χθες (11-9-2014) το μεσημέρι, στην Πάτρα ο 55χρονος προσποιούμενος επιχειρηματία και με το πρόσχημα της ανάγκης για άμεση αγορά φαρμάκων, εξαπάτησε ένα 31χρονο ημεδαπό και του απέσπασε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, το οποίο δεν του επέστρεψε.

Άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πραγματοποίησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό και σύλληψη του 55χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε στην Πάτρα, χθες (11-09-2014) το βράδυ και συνελήφθη.

Σε σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον 55χρονο, βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και αποδόθηκε στον παθόντα.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 55χρονος έχει διαπράξει άλλες 18 απάτες σε περιοχές της Αττικής, Θεσσαλονίκης, Κυκλάδων, Καβάλας, Δράμας, Σερρών, Κοζάνης, Αγρινίου και έχουν σχηματιστεί σε βάρος του ισάριθμες δικογραφίες, ενώ είχε αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος που ανέρχεται στις 25.350 ευρώ".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις