Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Χιλιάδες τίτλοι βιβλίων και τιμές που ξεκινούν από μισό ευρώ στο 3ο Παζάρι Βιβλίου που μόλις ξεκίνησε στην Πάτρα

Χιλιάδες τίτλοι βιβλίων και τιμές που ξε...

Στο κέντρο της πόλης, στην οδό Ερμού 44

Περίπου 250.000 βιβλία και τιμές που ξεκινούν μόλις από το μισό ευρώ (0,50 λεπτά) υπόσχεται το 3ο μεγάλο και οργανωμένο Παζάρι Βιβλίου που άνοιξε τις πύλες του από την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014 στο κέντρο της Πάτρας, στην οδό Ερμού 44 και θα διαρκέσει έναν ολόκληρο μήνα έως και τις 11 Οκτωβρίου 2014.

Πρόκειται για ένα παζάρι βιβλίων των εκδοτών που δεν έχει καμία σχέση με αντίστοιχες ενέργειες ιδιωτικών επιχειρήσεων και οίκων σε άλλες περιοχές της χώρας. Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να βρει στο Παζάρι βιβλία όλων των κατηγοριών, για όλες τις ηλικίες σε απίστευτα χαμηλές και προσιτές τιμές.

Για ακόμα μία χρονιά λοιπόν στην Πάτρα, από τις 11 Σεπτεμβρίου 2014 έως το Σάββατο 11 Οκτωβρίου οργανώνεται Παζάρι Βιβλίου από το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών- Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.).

Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται από τους διοργανωτές, καταβάλλεται τεράστια προσπάθεια, το Παζάρι Βιβλίου μετά την μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα, να βρεθεί σε κάθε πόλη της περιφέρειας ώστε να μπορέσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι αναγνώστες να επιλέξουν βιβλία της αρεσκείας τους σε καλές τιμές, μέσα στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που ζούμε, όπου ακόμη και το βιβλίο κοντεύει να μεταβληθεί σε είδος πολυτελείας για τους βιβλιόφιλους και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View