Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Η Επέλασις των Παραμυθιών στο «Μικρό Στέκι του Πατέρα»!

Η Επέλασις των Παραμυθιών στο «Μικρό Στέ...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πραγματική επέλαση πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο «Μικρό Στέκι του Πατέρα», καθώς ολόκληρος ο θίασος της παιδικής παράστασης «Τα παραμύθια των αδελφών Γκριμ» που παρουσιάστηκε στην πόλη μας, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Πρωεξαρχούντος του αγαπημένου ηθοποιού Φώτη Σπύρου, από τόσες αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές, αλλά και αξιόλογες παραστάσεις, μαζί με τον υπόλοιπο νεανικό θίασο, αλλά και τον πολύ καλό του φίλο, δημοσιογράφο Νίκο Ελευθερίου,τον επίσης καλό του φίλο Βανζέλ Γκάτσο και τον γνωστό αρτοποιείο Θοδωρή Τηλιγάδη.

Οι σκάλες της Γεροκωστοπούλου,όπου και βρίσκεται ο εν λόγω φιλόξενος  χώρος, πήρε πολύ γρήγορα ζωή, αφού τα ποτά, οι μεζέδες και η πολύ κεφάτη διάθεση διαδεχόταν  το ένα το άλλο.

Έτσι όταν όλοι έφυγαν πολλοί ευχαριστημένοι και με αλλεπάλληλες διακοπές από τους περαστικούς, για να χαιρετήσουν, να φωτογραφηθούν και να πουν μια καλή κουβέντα, δόθηκε η υπόσχεση για άμεση συνάντηση στο «Μικρό Στεκι του Πατέρα», όπου η ιδιοκτήτρια  και εορταζόμενη κα Βίκυ Ακριβή, υπερέβην εαυτόν με τις περιποιήσεις της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View