Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γκάλογουεϊ: "Xτίσαμε για το μέλλον του Απόλλωνα"

Γκάλογουεϊ: "Xτίσαμε για το μέλλον ...

Ενθουσιασμένος ο Αμερικανός

Την πεποίθησή του πως ο Απόλλωνας Πατρών θα εμφανίζεται, καθημερινά, ολοένα και καλύτερος εξέφρασε ο Κέβιν Γκάλογουεϊ.

Οι «μελανόλευκοι» ολοκλήρωσαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Καρπενήσι, με τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ να εμφανίζεται με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ενθουσιασμένος από τη δουλειά που έγινε, αν και παραδέχθηκε πως ακόμα είναι νωρίς και δεν έχουν δέσει ως ομάδα:

«Χρειαζόμαστε χρόνο για να γίνουμε ομάδα. Κάθε ώρα στο γήπεδο, κάθε προπόνηση, θα μας βελτιώνει. Κάθε ημέρα θα γινόμαστε και καλύτεροι». Είπε ακόμα…

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις;
«Είμαι ενθουσιασμένος από τις συνθήκες και από τη δουλειά που κάναμε στο βουνό (Καρπενήσι). Ήταν όλα πολύ καλά οργανωμένα. Πραγματικά κάναμε πολύ καλή δουλειά, χτίσαμε για το μέλλον και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα φανεί σύντομα στο παρκέ».

Στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησες στη θέση «1», ακολούθως έπαιξες στο «2» και στο «3», ενώ χρησιμοποιήθηκες ακόμη και στο «4». Το σχόλιο σου;
«Κατ’ αρχάς να πω ότι για πρώτη φορά στην καριέρα μου έπαιξα στη θέση «4» και ήταν πρωτόγνωρο για εμένα. Βέβαια, επειδή ήμουν ταχύτερος από τους αντιπάλους προσπαθούσα να εκμεταλλευτώ αυτό το πλεονέκτημα. Στην αρχή προσπαθούσα να βρω τα πατήματά μου. Στις άλλες θέσεις έχω παίξει και στο παρελθόν, δεν ήταν κάτι δηλαδή νέο και αισθανόμουν πιο άνετα».

Εσύ πού θέλεις, πού σου αρέσει να αγωνίζεσαι;
«Μου αρέσει η θέση του πλέι μέικερ, αλλά δεν έχει τόση σημασία τι αρέσει περισσότερο ή λιγότερο σε εμένα. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα. Κάθε φορά που θα είμαι στο παρκέ θα προσπαθώ, σε όποια θέση και εάν με χρησιμοποιεί ο προπονητής, για να κερδίζει η ομάδα και θα δίνω το 100%».

Το σχόλιό σου για την εμφάνιση της ομάδας στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό;
«Νομίζω ότι για την εποχή και τις ημέρες της προετοιμασίας που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα τα πήγαμε καλά. Όμως, έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Άλλωστε, ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή και όλη η χρονιά είναι μπροστά μας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports