Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αυτή είναι η μελαχρινή Θεσσαλονικιά που κέντρισε το ενδιαφέρον του Παπανδρεου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

 Αυτή είναι η μελαχρινή Θεσσαλονικιά που...

Στη χθεσινή εκδήλωση στο Ζάππειο

Η χθεσινή εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο με αφορμή την συμπλήρωση 40 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ τα είχε όλα…

Εναγκαλισμοί, επανασυνδέσεις, χειροκροτήματα, αγκαλιές και αποδοκιμασίες έλαβαν χώρα σε μια κατάμεστη, από ψηφοφόρους, στελέχη και δημοσιογράφους, αίθουσα.

Μπορεί οι πρωταγωνιστές της βραδιάς να ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός εξωτερικών Ευ.Βενιζέλος, ωστόσο για τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ που έδωσε το παρών στο Ζάππειο η Ελένη Δομπράκη κέρδισε τις εντυπώσεις.

Η νεαρή ιδιωτική υπάλληλος, που άνοιξε με την ομιλία της την εκδήλωση απέσπασε με το λόγο της πολλά χειροκροτήματα, ενώ κατάφερε να τραβήξει και το ενδιαφέρον του πρώην πρωθυπουργού.

Ο κ.Παπανδρέου παρακολουθούσε με μεγάλη αφοσίωση την ομιλία της Ελένης Δομπράκη, παρά το στενό μαρκάρισμα που δεχόταν από κάμερες και φωτογράφους και την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε στον χώρο.

Η μελαχρινή Θεσσαλονικιά, η οποία υπήρξε μέλος της ΠΑΣΠ και εκλεγμένο μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ με έντονη δράση και σε τοπικές οργανώσεις του κόμματος στην Βόρεια Ελλάδα, στο τέλος της ομιλίας της καταχειροκροτήθηκε από όλη την οικογένεια Παπανδρέου, ενώ απέσπασε και πολλά θετικά σχόλια από τους οπαδούς του κόμματος μετά το τέλος της εκδήλωσης όχι μόνο για τα όσα ανέφερε, αλλά και για τις στιλιστικές επιλογές και την παρουσία της.

ΒΙΝΤΕΟ (μετά το 06:35)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις