Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται αυτή την Πέμπτη στις Πατρινές αίθουσες το 5ο "Step Up" που εκτυλίσσεται στο λαμπερό Λας Βέγκας

Έρχεται αυτή την Πέμπτη στις Πατρινές αί...

Η χορευτική ταινία σημειώνει ήδη επιτυχία στις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο όπου προβάλλεται

Η 5η συνέχεια της επιτυχημένης σειράς ταινιών “Step Up” ενώνει ξανά τους αγαπημένους πρωταγωνιστές των προηγούμενων ταινιών στο λαμπερό Λας Βέγκας.

Μετά από πολλές προσπάθειες στο Χόλιγουντ η ομάδα του Σον (Ράιαν Γκούζμαν) διαλύεται και επιστρέφει στο Μαϊάμι χωρίς εκείνον. Αρνούμενος να εγκαταλείψει το όνειρο του, ο Σον μένει στο Λος Άντζελες. Όταν μαθαίνει για έναν επερχόμενο διαγωνισμό χορού στο Λας Βέγκας, που θα μπορούσε να αποτελέσει μοναδική ευκαιρία ζωής, θα συνεργαστεί με ορισμένους εξαιρετικούς χορευτές, για να δημιουργήσουν μια νέα ομάδα χορού.

Ο Σον και ο Μους σύντομα συγκεντρώνουν τους LMNTRIX, ένα χορευτικό γκρουπ, με τους πιο ταλαντούχους χορευτές της περιοχής. Η όμορφη και πεισματάρα Άντι (Μπριάνα Έβιγκαν) είναι αυτή που ξεχωρίζει. Η ομάδα προπονείται σκληρά και λαμβάνει μέρος στους τελικούς του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας ισχυρές αντίπαλες ομάδες από το Λος Άντζελες.

Με τρεις ομάδες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό μέχρι το τέλος, θα δούμε μοναδικές χορογραφίες στην πέμπτη συνέχεια της σειράς ταινιών Step up, που διαγράφει, ήδη, εκπληκτική πορεία στο παγκόσμιο box office. Η σειρά ταινιών που φημίζεται για την ξεχωριστή της ενέργεια και την ικανότητα να μεταφέρει στο κοινό το ανεξέλεγκτο πάθος του χορού, ξεκίνησε το 2006 και έρχεται αυτή τη φορά πιο πλήρης από ποτέ για να μας συμπαρασύρει σε ένα ατελείωτο πάρτι αλλά και μια πολύ σκληρή διαμάχη, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες (αναμένεται και στα Ster Cinemas στη Βέσο Μάρε, στην Πάτρα) αυτή την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014, σε διανομή από την Odeon.

«Το “Step Up 5, Step Up All In” έχει συγκεντρώσει χορευτές από κάθε ένα “Step Up”. Είμαστε στο Λας Βέγκας και νέες ομάδες φτιάχνονται, οι οποίες προσπαθούν να κερδίσουν τον διαγωνισμό χορού, που αποκαλείται “The vortex”»,  δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός Άλισον Στόουνερ ενώ ο Ράιαν Γκούζμαν συμπλήρωσε. «Έχουμε βρει μια φόρμουλα που οδηγεί στην επιτυχία και αφορά στον συνδυασμό χορού και έρωτα. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή που κρατά την ισορροπία ανάμεσα στον πολύ χορό και στο τελικό αποτέλεσμα να είναι πολύ σοβαρό. Το πετύχαμε αυτό στο «Step Up All In» με πολύ γέλιο, διασκέδαση και κάνοντας πλάκα ο ένας στον άλλο».

Την σκηνοθεσία του φιλμ υπογράφει η Trish Sie που είναι μία Αμερικανίδα σκηνοθέτιδα και χορογράφος, βραβευμένη με Grammy, ιδιαίτερα γνωστή από την δουλειά της σε μουσικά βίντεο.  Έχει δουλέψει σε παιδικά ψυχαγωγικά προγράμματα στην τηλεόραση αλλά και στο θέατρο και σχολές χορού καθώς και στο DanceSport.

Εκτός των Ryan Guzman και της Άλισον Στόνερ παίζουν οι Briana Evigan, Misha Gabriel, Adam Sevani, Mari Koda, Christopher Scott και Luis Rosado. Η ταινία που προβάλλεται στις ΗΠΑ από τις 8 Αυγούστου 2014, ήδη έχει φτάσει σε διεθνείς εισπράξεις τα 68 εκατομμύρια δολάρια.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture