Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συναυλιακός Σεπτέμβρης στο Θερινό ΧΑΡΑΜΑ - Ποιοι γνωστοί καλλιτέχνες θα εμφανιστούν

Πάτρα: Συναυλιακός Σεπτέμβρης στο Θερινό...

Οι συναυλίες πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων

Παράλληλα με το πρόγραμμα που όλο το καλοκαίρι παρουσιάζει στους πατρινούς και όχι μόνο φίλους του, το Θερινό ΧΑΡΑΜΑ, έχει προγραμματίσει για το μήνα Σεπτέμβριο 3 μεγάλες συναυλίες ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.

Συγκεκριμένα την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου στις 9.30 θα εμφανιστούν για μια μοναδική συναυλία η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη. Οι δύο κορυφαίες ερμηνεύτριες στοιχηματίζοντας στην ατμόσφαιρα της παρέας, στη συμμετοχή του κοινού, στην οικειότητα των αγαπημένων τραγουδιών, θα προσφέρουν τα λατρεμένα τραγούδια τους σε όλους αυτούς που τις παρακολουθούν και τραγουδούν μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια.

ΓΚΑΓΚΑΝΤίΝ - Η συμμορία του καλοκαιριού με τον Διονύση Σαββόπουλο τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Πάνο Μουζουράκη, είναι η επόμενη προγραμματισμένη συναυλία την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου.  Ένα πάρτυ 40 τραγουδιών με τους γενναίους του Γκαγκαντίν που θα ξεκινήσει στις 9.00 το βράδυ.

Και ο συναυλιακός μήνας κλείνει με την ονειρική, μελαγχολική, ιδιαίτερη και άμεσα αναγνωρίσιμη στο ελληνικό κοινό φωνή του Sivert Hoyem την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου.

Οι συναυλίες πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων.

Προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει για την συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και της Ελευθερία Αρβανιτάκη, στα: Βιβλιοπωλείο Discover your way -Πατρέως 30, Οπτικά Καμίσης - Κορίνθου και Πλ. Γεωργίου Α' και BBQ - Ρήγα Φεραίου και Τριών Ναυάρχων.

 

Το μόνιμο καλοκαιρινό σχήμα του χώρου με τους Ραλλία Χρηστίδου, Γρηγόρη Πετράκο, Βίκυ Καρατζόγλου, Σπύρο Κουτσοβασίλη, Μαρίνα Λουκά, Γιώργο Μπίλιο, Δήμητρα Θεοφανίδη και τον Silent comedy performer Alex de Paris, θα συνεχιστεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο… όσο «κρατά» το καλοκαίρι.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2610.671639 και 2610.672444

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις