Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«Συγγνώμη» από τον μπλόγκερ Πέρεζ Χίλτον για τη δημοσίευση των φωτογραφιών της Λόρενς

«Συγγνώμη» από τον μπλόγκερ Πέρεζ Χίλτον...

Είναι αυθεντικές

Με μια απολογητική ανάρτηση αντικατέστησε ο διάσημος αμερικανός μπλόγκερ Πέρεζ Χίλτον τις γυμνές φωτογραφίες της ηθοποιού Τζένιφερ Λόρενς, μετά την αναδημοσίευσή τους στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Η 24χρονη Λόρενς υπήρξε ένα από τα πολλά θύματα των χάκερ που υπέκλεψαν και στη συνέχεια δημοσίευσαν εκατοντάδες γυμνές φωτογραφίες διασημοτήτων του Χόλιγουντ ενώ απειλούν ότι διαθέτουν αρκετό ακόμα υλικό.

Μάλιστα ο χρήστης που δημοσίευσε τις φωτογραφίες ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια του περισσότερες από 60 φωτογραφίας της βραβευμένης με Οσκαρ ηθοποιού.

Ο 36χρονος Χίλτον που ειδικεύεται σε θέματα που αφορούν διασημότητες της διεθνούς σκηνής, παρόλο που αρχικά αναδημοσίευσε ορισμένες από τις κλεμμένες φωτογραφίες της Λορενς και της επίσης ηθοποιού Βικτόρια Τζάστις, στη συνέχεια τις αφαίρεσε από την ιστοσελίδα του.

Στη θέση τους ανάρτησε ένα απολογητικό δημοσίευμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους αφαίρεσε τις λογοκριμένες φωτογραφίες τους.

«Όχι, δεν αναγκάστηκα να το κάνω, ούτε ήρθα σε επαφή με τους εκπροσώπους τους, αλλά αφαιρώ αυτές τις λογοκριμένες φωτογραφίες της Τζένιφερ Λόρενς και της Βικτόρια Τζάστις. Ενήργησα βιαστικά προκειμένου να προλάβω να δημοσιεύσω την ιστορία και δεν σκέφτηκα καθαρά. Κάποιες φορές στη δουλειά πρέπει να παίρνουμε γρήγορες αποφάσεις. Εγώ πήρα μια πολύ κακή απόφαση σήμερα και μετά την έκανα χειρότερη. Νιώθω απαίσια και ζητώ πραγματικά συγγνώμη», έγραψε μεταξύ άλλων ο Χίλτον.

Αργότερα, κάποιος από τους εκπροσώπους της Λόρενς επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα των φωτογραφιών που διέρρευσαν στα αμερικανικά μέσα, ενώ μίλησε και για τις νομικές ενέργειες που θα ακολουθήσουν εναντίον των δραστών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight