Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανέλαβε καθήκοντα η νέα Πρύτανις του Πανεπιστημίου Πατρών Βενετσάνα Κυριαζοπούλου - Εντός των ημέρων ανακοινώνονται οι αναπληρώτες της

Ανέλαβε καθήκοντα η νέα Πρύτανις του Παν...

ΣΤις 15 Σεπτεμβρίου η επίσημη τελετή παράδοσης - παραλαβής

Η νέα Πρύτανις του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγήτρια Ενδοκρινολογίας του Τμήματος Ιατρικής Βενετσάνα Ε. Κυριαζοπούλου, ανέλαβε τα καθήκοντά της σήμερα, Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2014. Η θητεία της κ. Κυριαζοπούλου είναι τετραετής και ολοκληρώνεται την 31η Αυγούστου 2018.

Εντός των επομένων ημερών και σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες αναμένεται να διοριστούν οι Αναπληρωτές Πρυτάνεως, για τους οποίους και θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση.

Η τελετή Παράδοσης και Παραλαβής των Πρυτανικών Αρχών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 12.00 μ. στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου. Κατά την τελετή, και στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του Πανεπιστημίου, ο Καθηγητής και πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου κ. Αλέξιος Λυκουργιώτης θα εκφωνήσει ομιλία με τίτλο: «Πενήντα χρόνια από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Πατρών: Σκιαγραφώντας τα πιο σημαντικά στάδια της ανάπτυξης».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις