Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες, άνεμοι και κεραυνοί τις επόμενες ώρες - Σε ποιες περιοχές μπαίνει για τα καλά το φθινόπωρο

Δυτική Ελλάδα: Έρχονται ισχυρές καταιγίδ...

Δείτε τις εκτιμήσεις για τον καιρό

Κύμα έντονης κακοκαιρίας αναμένεται  να χτυπήσει σε λίγες ώρες μεγάλο κομμάτι της Ελλάδας, με ισχυρές καταιγίδες και γενικότερα αρκετά άσχημες και ακραίες καιρικές συνθήκες.

Πιο συγκεκριμένα, αναμένονται ισχυρές καταιγίδες, να χτυπήσουν από το απόγευμα της Δευτέρας, το Ιόνιο πέλαγος, την Ήπειρο, την δυτική Μακεδονία, την δυτική Θεσσαλία και την δυτική Πελοπόννησο.

Κατά την διάρκεια της Τρίτης, υπερκακοκαιρία θα σαρώσει μεγάλο μέρος της χώρας μας, με καταιγίδες, χαλάζι, θυελλώδεις ανέμους και έντονες βροχοπτώσεις.

Πιθανότατα στο Ιόνιο πέλαγος να δημιουργηθούν και υδροστρόβιλοι, ενώ σε ορισμένα τμήματα δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν από τους τοπικούς ανέμους και μικροί ανεμοστρόβιλοι.

Την Τρίτη, ακραία καιρικά φαινόμενα θα χτυπήσουν το Ιόνιο πέλαγος, την Ήπειρο, την Μακεδονία, την Θεσσαλία, την Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο και από το απόγευμα και την Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο.

Σας ενημερώνουμε πως θα πρέπει να δείξετε τεράστια προσοχή ιδιαίτερα στην βόρεια και δυτική Ελλάδα από το απόγευμα της Δευτέρας ως και το απόγευμα της Τρίτης.

Προβλέπονται ακραίες καιρικές συνθήκες. Μακριά από ποτάμια και ρέματα, καθώς και δέντρα διότι προβλέπονται και πτώσεις κεραυνών.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΤΡΙΤΗ 2/9: Επιδεινωμένος καιρός, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Θερμοκρασία από 20-28oC. Θα πνέουν νότιοι άνεμοι με ένταση 3-4 μποφόρ.


ΤΕΤΑΡΤΗ 3/9: Καλός αρχικά καιρός με ήλιο. Το μεσημέρι και κυρίως από το απόγευμα και μετά, αναμένεται επιδείνωση του καιρού με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Θερμοκρασία από 20-28oC. Θα πνέουν δυτικοί άνεμοι με ένταση 3-4 μποφόρ.

ΠΕΜΠΤΗ 4/9: Καλός αρχικά καιρός με ήλιο. Το μεσημέρι και κυρίως από το απόγευμα και μετά, αναμένεται επιδείνωση του καιρού με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Θερμοκρασία από 20-30oC. Θα πνέουν δυτικοί άνεμοι με ένταση 3-4 μποφόρ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/9: Άστατος καιρός με ήλιο τις πρωινές ώρες, αλλά και κατά διαστήματα βροχές και σποραδικές καταιγίδες μετά το μεσημέρι και προς το απόγευμα. Θερμοκρασία από 20-30oC. Θα πνέουν δυτικοί άνεμοι με ένταση 3-4 μποφόρ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις