Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Οργή στον Ολυμπιακό για το ξύλο που έφαγαν στο Αγρίνιο- Εκτός εαυτού ήταν οι παίκτες και το τεχνικό τιμ

Οργή στον Ολυμπιακό για το ξύλο που έφαγ...

Ο διαιτητής Ανδρέας Παππάς έδειξε με τον πλέον εμφανή τρόπο ότι δεν έχει τη δυνατότητα να αντεπεξέλθει στην ψυχολογική πίεση

Εκτός εαυτού ήταν οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Και αυτό όχι για το τελικό 1-1 που τους στέρησε την ευκαιρία να πάρουν από νωρίς κεφάλι στη βαθμολογία έναντι των βασικών του αντιπάλων, αλλά γιατί περίμεναν ότι θα έπαιρναν μέρος σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι και όχι σε αγώνα πολεμικών τεχνών.

Η γκρίνια που ξεκίνησε από την πρώτη κιόλας αγωνιστική για δήθεν «αβάντα» των ερυθρολεύκων από τη διαιτησία και οι απειλές κατά ΕΠΟ και ΚΕΔΕ από τους αιώνια αδικημένους έπιασε τόπο πολύ γρήγορα.

Ο διαιτητής Ανδρέας Παππάς έδειξε με τον πλέον εμφανή τρόπο ότι δεν έχει τη δυνατότητα να αντεπεξέλθει στην ψυχολογική πίεση που δέχεται τόσο ο ίδιος όσο και οι συνάδελφοι του υπό των φόβο των καταγγελιών, των απειλών και των εκβιασμών. Και γιατί να το κάνει άλλωστε; Πώς να σφυρίξει ό, τι βλέπει αν ξέρει ότι την επομένη θα ακούσει τα σχολιανά του; Έτσι λοιπόν, με τη δικαιολογία του «ποδόσφαιρο παίζουμε, δεν είναι ρυθμική γυμναστική» άφησε τους παίκτες του Παναιτωλικού να βαράνε στο ψαχνό τους παίκτες του Ολυμπιακού χωρίς έλεος. Ξύλο, ξύλο, ξύλο. Και όταν οι Αγρινιώτες είδαν ότι τους παίρνει όλο και «χόντραιναν» το  παιχνίδι απέναντι στους φιλοξενούμενους που η αλήθεια είναι ότι δε αντέδρασαν, ίσως γιατί είχαν στο μυαλό τους ότι βρίσκονται σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Και όλο  μάζευαν κλοτσιές και μπουνιές οι νεοφερμένοι «ερυθρόλευκοι» αστέρες που δεν φρόντισαν να κάνουν ιδιαίτερα για το τι έπρεπε να περιμένουν.

Το αποτέλεσμα; Έξω ο Εντινγκά που υπέστη διάσειση και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις. Έξω ο Μανιάτης που έχει βαρύ διάστρεμμα και μένει να δούμε πόσο καιρό θα λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των "ερυθρόλευκων". Έξω και ο Τσόρι Ντομίνγκες που αποχώρησε τραυματίας στο 82' αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Η μισή ομάδα βγήκε «off» μέσα σε 90 αγωνιστικά λεπτά.

«Είδαμε ένα παιχνίδι πάλι σήμερα, όπως και το περσινό, με τον ίδιο πρωταγωνιστή, τον διαιτητή. Άφησε όλα τα αντιαθλητικά και δεν προστάτεψε τους παίκτες μας. Φέτος παράγινε το κακό. Τουλάχιστον 5 παίκτες κρατάνε τα πόδια τους. Ο Μανιάτης έχει βαρύ διάστρεμμα, ο Ντινγκά έχει πάθει διάσειση. Νοσοκομείο έγιναν τα αποδυτήρια. Όλοι μας οι παίκτες έχουν βαρύτατα χτυπήματα. Πρέπει όλοι στην Ελλάδα να καταλάβουν επιτέλους τον ρόλο του διαιτητή, που είναι να προστατεύει τους ποδοσφαιριστές. Με το να αφήνεις μία ομάδα να παίζει έτσι σκληρά και αντιαθλητικά δημιουργείς πρόβλημα. Ο κ. Μαρινάκης έχει δώσει εκατομμύρια στο ποδόσφαιρο. Βλέπετε τι γίνεται στο εξωτερικό και το πως λειτουργούν οι διαιτητές», ξέσπασε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Σάββας Θεοδωρίδης.

Εκτός εαυτού και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί: «Ξέραμε ότι πρόκειται για ένα σκληρό παιχνίδι δύο τραυματισμοί λένε πολλά πράγματα και υπάρχουν κάποια όρια τα οποία κάποιες φορές τα ξεπερνάς. Όπως και να έχει εμείς πρέπει να προετοιμαζόμαστε για τα σκληρά παιχνίδια».

Ακόμη και ο πάντα αποστασιοποιημένος Μίτσελ αναγκάστηκε να αναφερθεί στα όσα έζησαν οι παίκτες του: «Ο διαιτητής λέει αν ο αντίπαλος έπαιξε καθαρά. Αυτή η ομάδα παίζει δυνατά. Αλλά αυτό είναι συνηθισμένο στο ποδόσφαιρο. Μιλάμε πάντα για τους διαιτητές και το ‘πλεονέκτημα’ που έχει ο Ολυμπιακός. Όταν όμως ο διαιτητής δεν σου δίνει και μερικά πράγματα μέσα στο παιχνίδι, δεν μιλάμε τόσο για διαιτησία. Αν ρωτήστε εμένα, εγώ είδα δύο φάσεις πέναλτι, αλλά πιστεύω πως δεν φταίει αυτό για το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports