Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σεροπιάν: "Δεν υπάρχει επιθετική δυσλειτουργία"

Σεροπιάν: "Δεν υπάρχει επιθετική δυ...

Απάντησε σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι υπάρχει επιθετική δυσλειτουργία στον Παναιγιάλειο

Ο προπονητής του Παναιγιάλειου, Μουράτ Σεροπιάν είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την πορεία της προετοιμασίας καθώς και από τη λειτουργία της επιθετικής γραμμής και γενικότερα από την αποτελεσματικότητα της ομάδας του θεωρώντας λανθασμένη την κριτική περί του αντιθέτου.

Σε συνέντευξή του στο «Ράδιο Αίγιο», ο τεχνικός του Παναιγιάλειου μίλησε και για την αναμέτρηση του Σαββάτου (30/8) με την Ερμιονίδα στο πλαίσιο του Κυπέλλου.

Αναλυτικά:

-Αντιμετωπίζετε το ματς με την Ερμιονίδα σαν αγωνιστικό τεστ ενόψει πρωταθλήματος;
- Αρχίσαμε νωρίς την προετοιμασία με το σκεπτικό να είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα ματς και σε καλύτερη φάση από τους αντιπάλους μας. Έτσι αντιμετωπίζουμε τον αγώνα με την Ερμιονίδα, με μεγάλη σοβαρότητα. Είναι επίσημο ματς, μέσα από αυτά θα βρούμε ρυθμό για το πρωτάθλημα. Δίνουμε τη σοβαρότητα που αναλογεί.

-Σε ποιο βαθμό ετοιμότητας είναι η ομάδα;
- Δεν είμαστε ακόμα στο απόλυτο βαθμό που θέλω σαν προπονητής να έχουμε, όμως είμαστε καλά προετοιμασμένοι γι’ αυτό το πρώτο ματς και έχουμε δουλέψει αρκετά. Πιστεύω πως θα ανταποκριθούμε στο έπακρο. Η πρόκριση θα παιχτεί και στα δυο παιχνίδια.

-Θεωρείτε πως η ομάδα έχει πρόβλημα στο γκολ;
- Μου δίνετε την ευκαιρία να απαντήσω και θέλω να ξεκαθαρίσω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πρόσωπο της ομάδας και στα φιλικά και στις προπονήσεις και δεν παρατηρώ καμία επιθετική δυσλειτουργία. Η ομάδα έχει πετύχει δέκα γκολ στα φιλικά και δημιουργήθηκαν κι άλλα που δεν μπήκαν. Σαφώς και δεν μπαίνουν πάντα. Θεωρώ λοιπόν πως για την εποχή είμαστε πολύ καλά. Δεν μπορώ να πω πως δεν βλέπω το πρόσωπο που θέλω να έχουμε. Δεν θα ήταν περίεργο να είχαμε να λέγαμε από τώρα πως η ομάδα πετάει και ότι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι; Αναλογιστείτε πως έχουμε μπροστά μας ένα μήνα ακόμα για το πρωτάθλημα. Δεν θα προβλημάτιζε αν από τώρα είχαμε φορτσάρει; Το κριτήριο είναι διαφορετικό για τον καθένα, έχουμε μια πορεία όπου θα βρούμε το καλύτερο στα επίσημα ματς και όταν πρέπει και όπου πρέπει να είμαστε σωστοί.

-Τι έχετε να πείτε στον κόσμο για το ματς με την Ερμιονίδα όπου θα είναι ο δωδέκατος παίκτης;
- Ο κόσμος να είναι ήσυχος γίνεται πολύ σοβαρή προσπάθεια, έχουμε αλλάξει νοοτροπία στη λειτουργία, όχι ότι πριν γινόταν κάτι κακό, αλλά τώρα προσπαθώ να περάσω τη δίκη μου φιλοσοφία και αυτό θα πάρει λίγο χρόνο για να γίνουν όλα όπως τα θέλουμε εμείς.
Δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό δουλεύουμε καλά, όλα είναι εντάξει και το γκολ είναι κάτι το οποίο είναι ζήτημα σε όλες τις ομάδες.

-Μένουν ακόμα κάποιες ημέρες για μεταγραφικές κινήσεις...
- Μεταγραφικά είμαστε πλήρεις, δεν θα περιμένουμε τίποτα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports