Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Λιανός: "Ικανοποίηση και αισιοδοξία στον Απόλλωνα Πατρών"

Λιανός: "Ικανοποίηση και αισιοδοξία...

Ο γενικός αρχηγός των «μελανολεύκων» παραδέχθηκε πως οι παίκτες του Νίκου Βετούλα δείχνουν μεγάλη διάθεση

Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι από τη μέχρι στιγμής πορεία της προετοιμασίας τους στον Απόλλωνα Πατρών, σύμφωνα με το Βασίλη Λιανό.

Ο γενικός αρχηγός των «μελανολεύκων», με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», παραδέχθηκε πως οι παίκτες του Νίκου Βετούλα δείχνουν μεγάλη διάθεση στην προετοιμασία και βρίσκονται ήδη σε πολύ καλό επίπεδο.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο και κάθε ημέρα που περνάει κάνουμε και ένα βήμα προς τα εμπρός. Όλα γίνονται με πρόγραμμα και υπάρχει μεγάλη διάθεση από τα παιδιά». Είπε ακόμα…

Τι εννοείτε όταν λέτε ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλό επίπεδο;
«Ότι για την εποχή και από πλευράς μπάσκετ, αλλά και φυσικής κατάστασης, αυτό που βγάζει καθημερινά στο παρκέ μας γεμίζει ικανοποίηση. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε 100% έτοιμοι. Αν ήμασταν θα ήταν αφύσικο. Άλλωστε η ομάδα, οι παίκτες δουλεύουν όλοι μαζί σχεδόν δέκα ημέρες. Σε δέκα ημέρες δεν γίνονται οι ομάδες. Όμως, υπάρχουν τα πράγματα, λειτουργούν όπως έχει προγραμματιστεί. Ο τρόπος της δουλειάς, η αντίληψη, το σχέδιο που υπάρχει, η θέληση για να γίνει το επόμενο βήμα. Όλα αυτά μας γεμίζουν αισιοδοξία και όπως είπα και πιο πριν ικανοποίηση».

Επειδή έχετε παίξει μπάσκετ, υπήρξατε προπονητής, ξέρετε το άθλημα και έχετε άποψη θα μπορούσατε να μιλήσετε για τα νέα πρόσωπα και τους Αμερικανούς που παραδοσιακά δίνουν πολλά στον Απόλλωνα;
«Θα μου επιτρέψετε να μην ξεχωρίσω τους παίκτες. Υπάρχει ικανοποίηση από όλους. Για παράδειγμα, ο Γκάλογουεϊ δουλεύει καλά και φαίνεται ότι θα δώσει τα πράγματα για τα οποία τον επιλέξαμε, αλλά καλά δουλεύει και δείχνει μεγάλο ζήλο και ο νεαρός Μαστρογιαννόπουλος. Όμως, επειδή κατανοώ το ενδιαφέρον του κόσμου και αρκετών για τους Αμερικανούς θα πω ότι και οι τέσσερις είναι σε υψηλό επίπεδο όσον αφορά στην φυσική τους κατάσταση. Αυτό είναι ξεκάθαρο, δούλεψαν δηλαδή στο διάστημα του καλοκαιριού και δεν περίμεναν να έρθουν στην Ελλάδα για να ξεκινήσουν μαζί μας από την αρχή».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports