Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

To μεγάλο reunion των «Friends»: Ποιοι έλειπαν όμως και γιατί;

To μεγάλο reunion των «Friends»: Ποιοι έ...

Aναφερόμαστε φυσικά στα Friends, για τα οποία τα τελευταία χρόνια ακούγονται διάφορες φήμες περί επιστροφής τους στην μικρή ή και στην μεγάλη οθόνη

Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που η πιο δημοφιλής ίσως σειρά που έγινε ποτέ, έριξε αυλαία, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ούτε ότι την έχουμε ξεχάσει, ούτε ότι δεν βλέπουμε ξανά και ξανά όλα τα επεισόδια, γελώντας πάντα σαν να είναι η πρώτη φορά.

Aναφερόμαστε φυσικά στα Friends, για τα οποία τα τελευταία χρόνια ακούγονται διάφορες φήμες περί επιστροφής τους στην μικρή ή και στην μεγάλη οθόνη. Παρόλα αυτά βέβαια, το reunion έγινε από κάπου που δεν το περιμέναμε, και εννοούμε στο show του Jimmy Kimmel.

O διάσημος παρουσιαστής λοιπόν, με καλεσμένη την Jennifer Aniston (Rachel) αλλάζει το φόντο του show και μεταφέρεται στο θρυλικό πια διαμέρισμα με τους μωβ τοίχους, όπου ήταν και το κεντρικό σκηνικό της σειράς. Όπως αντιλαμβάνεστε, εκτός από την Aniston και τον Kimmel στην παρέα προστίθενται η Courtney Cox (Monica) και η Lisa Kudrow (Pheobe) ενώ τα αγόρια της παρέας παραμένουν άφαντα μέχρι να γίνει η μεγάλη αποκάλυψη: Ο Chandler και ο Joey δολοφονήθηκαν από την μαιμού του Ross, Marcel!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight