Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Στις 6 το πρωί της Δευτέρας ξεκινά η θητεία του Κώστα Πελετίδη - Θα ανακοινώσει τα ονόματα των αντιδημάρχων μετά την τελετή παράδοσης-παραλαβής

Πάτρα: Στις 6 το πρωί της Δευτέρας ξεκιν...

Στις 9 το πρωί της 1ης Σεπτεμβρίου η τελετή παράδοσης - παραλαβής

Την Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου στις 9 το πρωί ο απερχόμενος Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς παραδίδει τη σκυτάλη στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη. Ωστόσο ο δεύτερος πιάνει "δουλειά" νωρίτερα, στις 6 το πρωί, οπότε και θα επισκεφθεί τον τομέα Καθαριότητας και στη συνέχεια την υπηρεσία Πρασίνου, τα ασφαλτικά και καρναβαλικά συνεργεία.

Αμέσως μετά από τη συνάντηση με τον Γιάννη Δημαρά θα ανακοινώσει τα ονόματα όλων όσοι θα συγκροτήσουν το νέο δημοτικό σχήμα, ενώ εν συνεχεία θα πάει σοτ ανατολικό διαμέρισμα για να δει από κοντά την εξέλιξη των εργασιών καθαρισμού και συντήρησης στην περιοχή.

Ως προς τα πρόσωπα που ακούγονται ότι θα αναλάβουν θέσεις ευθύνης ο Κώστας Πελετίδης δηλώνει στην Πελοπόννησο ότι η παράταξη έχει διαφορετική φιλοσοφία και επειδή η δουλειά που κάνουν είναι συλλογική δεν τους ενδιαφέρει τόσο πολύ ποιος θα είναι ο ένας αντιδήμαρχος ή ο άλλος. "Εμάς μας ενδιαφέρει να γίνει η δουλειά μας γι αυτό και ο καθένας μας αισθάνεται γεμάτος".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις