Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ "εις σάρκα μίαν" στη Γαλλία

Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ "εις...

Σύμφωνα με ανακοίνωση εκπροσώπου του λαμπερού ζεύγους παντρεύτηκαν κρυφά

Το πιο λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ, η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, παντρεύτηκε επιτέλους το περασμένο Σάββατο στη Γαλλία, μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια συμβίωσης. Η 39χρονη Αντζελίνα Τζολί αφού απέκτησε έξι παιδιά (τα τρία με υιοθεσία) με τον 50χρονο Μπραντ Πιτ αποφάσισε να του πει το μεγάλο "ναι" έπειτα από απαίτηση όλης της οικογένειας, και σύμφωνα με ανακοίνωση εκπροσώπου του διάσημου ζεύγους παντρεύτηκαν κρυφά σε ιδιωτική τελετή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι παντρεύτηκε σε ένα μικρό παρεκκλήσι στην Κορέν, αφότου είχαν λάβει άδεια από τις αμερικανικές αρχές. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι παντρεύτηκε στο κάστρο Μιραβάλ, το οποίο τούς ανήκει.

Ο Πιτ προφανώς έπρεπε να επιστρέψει στη "δουλειά" αμέσως μετά το γάμο... την Πέμπτη εμφανίστηκε στα γυρίσματα της επόμενης ταινίας του, φορώντας το δαχτυλίδι του γάμου.

Σημειώνεται ότι οι «Μπραντζελίνα» είχαν διαμηνύσει ότι δεν πρόκειται να παντρευτούν μέχρι «όλοι οι άνθρωποι» στις ΗΠΑ να είχαν το δικαίωμα γάμου, σε μια έμμεση αναφορά για τα ομόφυλα ζευγάρια. Τελικά, φαίνεται ότι... βαρέθηκαν να περιμένουν μέχρι ο γάμος των ομοφυλόφιλων να γίνει πραγματικότητα σε όλες τις πολιτείες της Αμερικής...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight