Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παρουσία του νέου δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη το Θερινό Στέκι μελών ΚΑΠΗ στην Πλαζ

Παρουσία του νέου δημάρχου Πατρέων Κώστα...

Η λήξη των δράσεων της φετινής περιόδου, σφραγίστηκε από το κέφι, την ενέργεια και την ζωντάνια

Παρουσία του νέου δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη και με τη μεγάλη συμμετοχή των ατόμων της Τρίτης Ηλικίας ολοκληρώθηκε το πρωί της Πέμπτης το Θερινό Στέκι μελών ΚΑΠΗ στην Πλαζ της Πάτρας.

Η λήξη των δράσεων της φετινής περιόδου, σφραγίστηκε από το κέφι, την ενέργεια και την ζωντάνια των ηλικιωμένων σε ένα γλέντι χορού και τραγουδιού.

Ο νέος Δήμαρχος κ. Πελετίδης, ο οποίος συνοδευόταν από τον νέο δημοτικό σύμβουλο κ. Πελεκούδα, μιλώντας στα μέλη των ΚΑΠΗ, τόνισε ότι θα είναι με κάθε τρόπο δίπλα στην Τρίτη Ηλικία με την στήριξη των δομών της και την ενίσχυσή τους.

Η απερχόμενη πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων Αναστασία Παπαντωνοπούλου, κάνοντας έναν μικρό απολογισμό αναφέρθηκε στη στήριξη των δομών για την Τρίτη Ηλικία καθώς και την προσπάθεια που έγινε να γίνουν και έργα υποδομής και στα τρία ΚΑΠΗ.

Περίπου 400 μέλη και των 3  ΚΑΠΗ είχαν την ευκαιρία για δυο μήνες    (Ιούλιο κι Αύγουστο ) να απολαύσουν με καθημερινή δωρεάν μετακίνηση το θαλάσσιο μπάνιο τους συνδυασμένο και με παράλληλες δραστηριότητες που έλαβαν χώρα στο Θερινό στέκι, όπως:

- ενημερωτικές συζητήσεις σε θέματα πρόληψης και προστασίας από το νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Τρίτης  Ηλικίας του Κοινωνικού Οργανισμού

- πρόγραμμα υγείας και ευεξίας με συνεργασία με το αθλητικό τμήμα του Δήμου Πατρέων, καθώς και άλλες δραστηριότητες.

Στο γλέντι της Τρίτης Ηλικίας μεταξύ άλλων εκτός από τους υπηρεσιακούς παράγοντες του ΚΑΠΗ και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Γιώργο Κολοκυθά, παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Γεώργιος Σιγαλός κι η διευθύντρια του Κοινωνικού Οργανισμού Αγγελική Ψαρρού. Για πολλοστή  φορά αφιλοκερδώς την μουσική επιμέλεια είχε ο Αντρέας Καραχάλιος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις