Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ευχές του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης για καλή σταδιοδρομία στους εισαχθέντες της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Ευχές του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδ...

Δήλωση του Γ. Παναγιωτόπουλου

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελληνίων εξετάσεων, κλείνει ακόμη ένας πολυετής κύκλος σκληρής δουλειάς από όλους όσοι λάβατε μέρος στη δύσκολη και αγχογόνα αυτή δοκιμασία. Συγχρόνως, ανοίγει ένας νέος κύκλος που για πολλούς περιλαμβάνει την ευκαιρία για σπουδές σε κάποιο πανεπιστημιακό τμήμα ή σε άλλο εκπαιδευτικό ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Σε όλους εσάς που ύστερα από συνεχή και συστηματική μελέτη επιτύχατε τους στόχους σας, θα ήθελα να δώσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια για τη σπουδαία αυτή επιτυχία σας. Η εισαγωγή σας στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας αποτελεί το επιστέγασμα της προσπάθειάς σας αλλά και την ανταμοιβή σας για τον επίπονο και ωραίο αγώνα που δώσατε. Η επιτυχία σας, δείχνει ότι η πορεία προς τη γνώση είναι μεν επαχθής, ωστόσο ο τελικός προορισμός αποζημιώνει και με το παραπάνω για τους κόπους και τις θυσίες. Σας διαβεβαιώνω ότι οι γονείς σας, οι δάσκαλοί σας, οι συμμαθητές σας, ολόκληρη η εκπαιδευτική κοινότητα είναι έμπλεη υπερηφάνειας για το επίτευγμά σας.

Σε όσους δεν επέτυχαν αυτή τη φορά την εισαγωγή τους σε κάποιο ανώτατο ίδρυμα, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι τίποτα δεν τελειώνει εδώ και ότι η επιτυχία στη ζωή έχει άπειρες μορφές, αρκεί να διατηρούμε το πάθος για σκληρή δουλειά και την προσήλωση στους στόχους μας.

Σε όλους σας, ανεξάρτητα από τα πεδία στα οποία θα δραστηριοποιηθείτε από εδώ και στο εξής, εύχομαι υγεία και δύναμη.

Καλή επιτυχία στη νέα σας πορεία!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις