Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Το καλοκαίρι φεύγει με λίγη ζέστη και μπαίνει με βροχές και καταιγίδες ο Σεπτέμβριος!

Δυτική Ελλάδα: Το καλοκαίρι φεύγει με λί...

Δείτε τις εκτιμήσεις για τον καιρό των επόμενων ημερών

Φεύγει όπως όλα δείχνουν ως τώρα, το φετινό καλοκαίρι και έτσι ο Αύγουστος θα δώσει την σκυτάλη στον Σεπτέμβριο, με ακραία καιρικά φαινόμενα, ισχυρές καταιγίδες, κεραυνούς, χαλάζι και πτώση της θερμοκρασίας.

Ο Σεπτέμβριος θα ξεκινήσει με άκρως φθινοπωρινό σκηνικό και βροχές σε όλη σχεδόν την Ελλάδα, από βορρά ως νότο και από τα δυτικά ως τα ανατολικά.

Ως τώρα, φαίνεται τουλάχιστον στις πρώτες 5 ημέρες του Σεπτέμβρη, ακραία καιρικά φαινόμενα να επηρεάζουν, ιδιαίτερα στο Ιόνιο πέλαγος, στην Ήπειρο, την Θεσσαλία, την Μακεδονία και την Στερεά Ελλάδα.

Ακραία καιρικά φαινόμενα θα δεχτούν όπως όλα δείχνουν, τόσο η Αθήνα όσο και η Θεσσαλονίκη, με την συμπρωτεύουσα μάλιστα, να δέχεται αρκετά χιλιοστά βροχής.

Τα πρώτα προγνωστικά στοιχεία μας, δείχνουν ένα αρκετά βροχερό φθινόπωρο, με φυσιολογικές πάντως θερμοκρασίες στην περιοχή μας.

Προς τον Νοέμβριο φαίνονται πολλές βροχές και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, που τότε ουσιαστικά θα μπει η χώρα μας στον χειμώνα σταδιακά.

Μείνετε μέσα στην σελίδα μας, καθώς τις επόμενες μέρες, θα σας ενημερώσουμε με συνεχόμενα άρθρα μας για αυτή την έντονη κακοκαιρία που θα χτυπήσει όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις