Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Και η Swatch στο παιχνίδι των smartwatch;

Και η Swatch στο παιχνίδι των smartwatch;

Σύμφωνα με την Wall Street Journal

Η ελβετική ωρολογοποιία δεν αποτελείται μόνο από πανάκριβες εταιρείες αλλά συναντάμε μάρκες όπως η Swatch, με διαφορετικές και προσιτές προτάσεις. Σύμφωνα με την Wall Street Journal, η Swatch δεν βλέπει με καλό μάτι την εξάπλωση των smartwatch στην αγορά των ρολογίων, και αν και είναι της «παλιάς σχολής», οι άνθρωποι της έχουν συνειδητοποιήσει ότι χρειάζεται κάτι περισσότερο για να κερδίσουν το χαμένο έδαφος.

Έτσι, υποθέτουν ότι μάλλον μια οθόνη αφής είναι κάτι που θα τους βοηθήσει ώστε να κερδίσουν το χαμένο έδαφος σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Ο περίφημος κατασκευαστής ρολογιών κρατά καλά φυλαγμένα τα μυστικά του για τα νέα σχέδια που έχει και το μόνο που αφήνει να εννοηθεί είναι ότι θα προσθέσει λειτουργίες που σχετίζονται με τις αθλητικές δραστηριότητες ενός χρήστη. 

Τα νέα ρολόγια της εταιρείας θα αργήσουν, μια και δεν προβλέπεται να δούμε τίποτα στην παγκόσμι αγορά πριν από το επόμενο έτος. Ως τότε, το «πεδίο» είναι ελεύθερο ώστε Samsung, LG, Motorola και άλλοι, να υλοποιήσουν και τις καινούργιες τους ιδέες όσον αφορά την εν λόγω κατηγορία προϊόντων. 

Μεταβαίνουμε σε άλλη εποχή όπου τα κλασσικά ρολόγια με τους δείκτες και την κομψή τους εξωτερική σχεδίαση, είναι κάτι το ξεπερασμένο;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις