Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Ανεβαίνει ο υδράργυρος και στη Δυτική Ελλάδα

Ανεβαίνει ο υδράργυρος και στη Δυτική Ελλάδα

Η πρόγνωση του καιρού για όλη τη χώρα

Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Μακεδονίας και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 35 στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 20 έως 36 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 34 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, ενισχυόμενοι από τις απογευματινές ώρες τοπικά σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι 5 μποφόρ και από τις απογευματινές ώρες τοπικά στα βόρεια πελάγη ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια και ζέστη περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα παραθαλάσσια και στα βόρεια οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 5 μποφόρ, ενισχυόμενοι το βράδυ στα ανατολικά σε ισχυρούς 6 μποφόρ και πιθανόν τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Παροδικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός