Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η LadyGaga έχει ήδη παραγγείλει χωριάτικη με φόντο την Ακρόπολη

Η LadyGaga έχει ήδη παραγγείλει χωριάτικ...

Έντονο ελληνικό χρώμα στις απαιτήσεις της Lady Gaga

Έντονο ελληνικό χρώμα έχουν οι απαιτήσεις της Lady Gaga από τους διοργανωτές της συναυλίας της 17ης Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Η εκκεντρική τραγουδίστρια μεταξύ άλλων έχει ζητήσει να της σταλεί μια λίστα με πιάτα βασισμένα στη μεσογειακή διατροφή με πρώτη και καλύτερη τη χωριάτικη σαλάτα αλλά και παραδοσιακές συνταγές. Παράλληλα έχει ζητήσει υλικό από τις τελευταίες κολεξιόν ΕΛλήνων σχεδιαστών μόδας καθώς δεν αποκλείεται στη συναυλία να εμφανιστεί με κάποια από αυτές τις δημιουργίες.

Εκκρεμεί, ακόμα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, η απάντηση στο αίτημά της να φωτογραφηθεί με φόντο την Ακρόπολη.

Η Lady Gaga θα φτάσει στην Αθήνα κάποιες ημέρες πριν τη συναυλία προκειμένου να κάνει κρουαζιέρα στα ελληνικά νησία καθώς έχει ζητήσει αμά τη αφίξει της να την περιμένει ένα σκάφος για να την μεταφέρει στο Αιγαίο.

Όσον αφορά τη διαμονή της έχει ζητήσει μόνο σουίτα, με καλωδιακή τηλεόραση, άφθονο εμφιαλωμένο νερό και... 330 λευκά τριαντάφυλλα!

Δρακόντεια θα είναι, τέλος, τα μέτρα ασφαλείας καθώς στο πλευρό της θα βρίσκονται τουλάχιστον τρεις άντρες της προσωπικής της ασφάλειας αλλά και bodyguards που έχουν εξασφαλίσει οι διοργανωτές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight