Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νετανιάχου: Θα απαντήσουμε σκληρά σε κάθε επίθεση της Χαμάς

Νετανιάχου: Θα απαντήσουμε σκληρά σε κάθ...

Επιχείρησή «Προστατευμένη Παρυφή»

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα ότι το Τελ Αβίβ θα συνεχίσει την επιχείρησή «Προστατευμένη Παρυφή» εναντίον της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας και ότι θα απαντήσει σε κάθε επίθεση που εξαπολύει με ακόμα μεγαλύτερο σθένος, ώσπου να τη «συνθλίψει».

«Η επιχείρηση Προστατευμένη Παρυφή δεν έχει τελειώσει όσο δεν έχουμε εξασφαλίσει με βεβαιότητα την ασφάλεια των Ισραηλινών» δήλωσε ενώπιον δημοσιογράφων στο Τελ Αβίβ.
«Εάν η Χαμάς επιτεθεί, εμείς θα απαντήσουμε με ακόμα μεγαλύτερη ισχύ και εάν δεν το καταλάβουν σήμερα, θα το καταλάβουν αύριο και εάν όχι αύριο, αυτό θα γίνει μεθαύριο» τόνισε ο ίδιος.
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός επισήμανε επίσης ότι όλες οι επιλογές παραμένουν στο τραπέζι, περιλαμβανομένης μιας χερσαίας επέμβασης.
Σε ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το Ισραήλ εξαπέλυσε χθες μια στοχευμένη επιχείρηση για την εξουδετέρωση του Μοχάμεντ Ντέιφ, του αρχηγού της ένοπλης πτέρυγας της Χαμάς, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ απέφυγε να απαντήσει.
«Οι ηγέτες των τρομοκρατικών οργανώσεων αποτελούν νόμιμους στόχους. Κανείς τους δεν μπορεί να βρει ασφαλές καταφύγιο (που θα τον σώσει) από τα πυρά μας», υπογράμμισε.
Ωστόσο ο Μπενιαμίν Νετανιάχου υποστήριξε ότι βλέπει ένα «νέο διπλωματικό ορίζοντα» για το Ισραήλ, υπονοώντας το ενδεχόμενο έναρξης διαπραγματεύσεων με τους Παλαιστίνιους μόλις ο πόλεμος τελειώσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις