Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σάμαρης: Από τον ΠΑΟ Βάρδας, σήμερα στο Da Luz - Δείτε φωτό από τον ΠΑΟ Β.

Σάμαρης: Από τον ΠΑΟ Βάρδας, σήμερα στο ...

Περήφανη η πρώτη του ομάδα, για την πορεία του

Γήπεδο Βάρδας… 2001. Η φωτογραφία απεικονίζει την παιδική ομάδα της «Μπάρτσα». Το προσωνύμιο της μεγάλης ομάδας της Βουπρασίας, παραπέμπει στην μεγάλη ισπανική ομάδα. Αύγουστος 2014. Ο Ανδρέας Σάμαρης, μέλος της τότε ομάδας, σήμερα περνά το κατώφλι του σταδίου Da Luz της Λισαβώνας. Εκεί που η Εθνική Ομάδα το 2004 σήκωσε την ευρωπαϊκή κούπα.

Μιας εθνικής ομάδας που τότε θαύμασαν όλοι μικροί και μεγάλοι. Μιας ομάδας που θαύμασε και ο Ανδρέας Σάμαρης και δέκα χρόνια μετά είναι βασικό στέλεχος της, σκόρερ σε ένα κρίσιμο ματς στο Μουντιάλ της Βραζιλίας… Οι ιστορίες της ζωής, κάνουν κύκλους και μπερδεύονται μεταξύ τους… Δεν ξέρεις ποτέ πως τα φέρνει η ζωή… Και ο δικός μας, ο Ηλείος Ανδρέας Σάμαρης, είναι αυτός που στην δεύτερη φωτογραφία ποζάρει μέσα στο Da Luz με την φανέλα των "αετών" και κάνει περήφανους τους ανθρώπους στον ΠΑΟΒ, τους φίλους του στη Βάρδα, τους γονείς του. Μια πορεία σαν παραμύθι… που κάθε πιτσιρικάς που ασχολείται με το ποδόσφαιρο, θέλει να το ζήσει…

Και ο Ανδρέας Σάμαρης ζει μια ποδοσφαιρική πραγματικότητα σαν παραμύθι… Μια πορεία με ενδιάμεσους σταθμούς στην Παναχαϊκή (όπου δεν τους έκανε), στον Πανιώνιο και στον Ολυμπιακό. Και τώρα που ο Ανδρέας Σάμαρης πέρασε τα ποδοσφαιρικά σύνορα της χώρας και έφτασε στην Ιβηρική χερσόνησο… πιστεύουμε πως δεν είναι μακριά να το καταφέρει και η πορεία αυτή που ξεκίνησε από την μικρή «Μπάρτσα» της Βουπρασίας, να οδηγήσει στην μεγάλη «Μπάρτσα» της Ευρώπης και του κόσμου… Είναι κάτι που ευχόμαστε ολόψυχα για το μεγάλο Ηλείο ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports