Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Νίκος Ρουμελιώτης: "O νόμος της διοικητικής ευτυχίας των ομάδων"

Νίκος Ρουμελιώτης: "O νόμος της διο...

Η ανακοίνωση του αρχηγού της Παναχαϊκής

Ο Νίκος Ρουμελιώτης με επιστολή του εκφράζει την άποψη του για το μνημόνιο της αποπληρωμής των παικτών από τα ΤΑΑ. Αναλυτικά: "Κατ’αρχήν να ξεκινήσω με τα συγχαρητήρια μου στην Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων για την πρόκρισή της στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μια επιτυχία που σηματοδοτεί κατά τη γνώμη μου μια νέα αφετηρία στο ελληνικό γυναικείο βόλεϊ.

Αλλάζω κλίμα και περνάω στα του αντρικού βόλεϊ και το καυτό θέμα των ημερών, το ζήτημα της αλλαγής του νόμου για τα χρωστούμενα των αθλητών. Είναι γνωστή η πρόθεση του Υπουργείου, καθώς και των διοικήσεων των ομάδων και περιέργως  και του ΠΑΣΑΠ (θυμίζω είναι το όργανο που εκπροσωπεί τους αθλητές!!!) να αλλάξει το καθεστώς των αποπληρωμών και να υπάρξει από τις ομάδες «μονόπλευρος-αναγκαστικός διακανονισμός» με μεγάλη περίοδο χάριτος π.χ 60 δόσεις ή 100, ασχέτου της βούλησης ή της ανάγκης των αθλητών να λάβουν τα οφειλόμενα ακόμα και μετά από 5-8 χρόνια από τότε που ήταν στην συγκεκριμένη ή σε όποια ομάδα τους όφειλε.

Εγώ ως Νίκος Ρουμελιώτης και πρόεδρος της Παναχαϊκής, ευχαριστώ όλους όσους με το νέο «Σούπερ-Νόμο» με τοποθετούν σε πρωταγωνιστή του αθλήματος και απόλυτο ρυθμιστή των οικονομικών μου οφειλών προς τους αθλητές μου, είτε έχω χρήματα είτε όχι, είτε χρωστάω πολλά είτε λίγα. Μου δίνουν το δικαίωμα να αυθαιρετώ με τις ευλογίες του Νόμου, κλείνοντας αθλητές ξένους ή Έλληνες με «τόσα-όσα» και στο τέλος της χρόνιας να παίρνουν μέχρι το 1/5 από αυτά και να μπορώ ακολούθως να τους ξεχρεώνω μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια.

Είναι υπέροχο για όσες διοικήσεις ήδη πλέουν σε «πελάγη χρεών» να μεταπηδήσουν «νόμιμα» σε «πελάγη ευτυχίας και δόσεων». Ως αθλητής ακόμα βέβαια, κλαίω γιατί μου οφείλονται μετά από 4-5 χρόνια τα χρωστούμενα και δεδουλευμένα του Άρη , τα οποία ίσως τα πάρω και εγώ σε δόσεις όπως και οι υπόλοιποι συναθλητές μου, δεν ξέρω μετά από πόσο καιρό.

Όσο για την ευτυχή συγκυρία του να είμαι διοίκηση και παίκτης, σκέφτομαι να λύσω το δίλημμα ..αποπληρώνοντας τον εαυτό μου σε δόσεις... όσες περισσότερες γίνεται για να μην μπω και μέσα!!"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports