Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Η παιδική παράσταση «Άριελ η Μικρή Γοργόνα» στις 27 και 28 Αυγούστου 2014 στην Πάτρα

Η παιδική παράσταση «Άριελ η Μικρή Γοργό...

Στις 20.30 στο θέατρο λιμανιού στην Μαρίνα

Το Θέατρο Τεχνόραση - Παιδική σκηνή Δελφινάκι επισκέπτεται την Πάτρα για να παρουσιάσει στο εδώ κοινό στο πλαίσιο της περιοδείας του, στις 27 και 28 Αυγούστου 2014 στις 20.30 στο θέατρο λιμανιού στην Μαρίνα της Αχαικής πρωτεύουσας την παιδική παράσταση «Άριελ η Μικρή Γοργόνα».

Το θέατρο Δελφινάκι από την αρχή της διαδρομής του, που ξεκίνησε πριν από περίπου 30 χρόνια, παραμένει αφοσιωμένο στο κλασικό παραμύθι. Ο λόγος είναι προφανής. Η δυναμική αυτών των παραμυθιών που μεγάλωσαν τόσες γενιές είναι τεράστια και οι συμβολισμοί τους αμέτρητοι.

Φέτος όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, «έχουμε την χαρά να παρουσιάζουμε ένα από τα κορυφαία και πιο γνωστά παραμύθια του Δανού παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, την Άριελ η Μικρή Γοργόνα σε θεατρική διασκευή Θανάση Λιούνη.

Ένα κλασικό παραμύθι για παιδιά, όπου μέσα από την δράση, τις διάφορες κωμικές καταστάσεις, τη μουσική, τα τραγούδια και με όλο το σκηνικό διάκοσμο βγαίνει όλη εκείνη η ομορφιά των αισθημάτων που γεννά ένα παραμύθι.

Δουλέψαμε σε αυτόν τον σπουδαίο μύθο με κέφι και μεράκι και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα τον μοιραστούμε μαζί σας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

ΣΚΗΝΙΚΑ- ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ: Μαρίνα Κουγκάϊ

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ:   Έφη Φωκά

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ: Γιώργος Ζελίνης

ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ : Ζωή  Γρηγοριάδου

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ:   Θανάσης Λιούνης

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γεώργιος Λαμπριανίδης

Παίζουν οι ηθοποιοί, Αναστασία Παντούση, Έντζελ Καπανδρίτης, Ιωάννα Προσμίτη, Σοφιάννα Γρηγοριάδη, Πάτρικ Τοχουμίδης και ο Θανάσης Λιούνης.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 8 €.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View