Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Απόλλων: Διοργανώνει καμπ για παιδιά

Απόλλων: Διοργανώνει καμπ για παιδιά

Η συμμετοχή είναι δωρεάν

 

Οι Ακαδημίες του Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ διοργανώνουν BASKETBALL CAMP για παιδιά γεννημένα από 1999-2002. Η συμμετοχή στο camp είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα διεξαχθεί σε δύο περιόδους: Από 25/08-29/08 και από 1/09-5/09 2014.

 

Με την συμμετοχή στο camp, τα παιδιά διασκεδάζοντας, θα μπορέσουν να βελτιωθούν στα επτά βασικά στοιχεία που πρέπει να κατέχει κάθε παίκτης του μπάσκετ όσο καλύτερα γίνεται.

 

Τα στοιχεία αυτά είναι, η υποδοχή, η πάσα, το σουτ, η ντρίπλα, το ριμπάουντ, η άμυνα, η κίνηση με την μπάλα και χωρίς την μπάλα. Θα διεξάγονται επίσης ασκήσεις ισορροπίας, ταχύτητας, καθώς και footwork drills.

 

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο στο camp  είναι τα συναγωνιστικά παιχνίδια και οι ασκήσεις 1οn1, 2on2, 3on3, μέχρι και 5οn5.

 

Με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά παίζοντας και διασκεδάζοντας θα βελτιώσουν τις αθλητικές και μπασκετικές επιδεξιότητες τους.

 

Σκοπός του camp είναι :

α) η μύηση των παιδιών στη χαρά του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα

β) η αγωνιστική βελτίωσή τους

γ) η επιλογή αθλητών, που θα επανδρώσουν τα αντίστοιχα τμήματα του Απόλλωνα Πάτρας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι / σωματεία και μεμονωμένοι αθλητές, μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Απόλλωνα Πάτρας (Αριστοτέλους 11, Περιβόλα, 26335 – τηλ.: 2610643712 - [email protected]), στο facebook (Aκαδημία Μπάσκετ Απόλλωνα) καθώς και στο τηλ.6936648605 (κ. Τσιγκιρδίνης), προκειμένου να ενημερωθούν για το αναλυτικό πρόγραμμα και των δύο περιόδων του camp.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports