Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Το θαύμα... Κανά στο Μεσολόγγι

Το θαύμα... Κανά στο Μεσολόγγι

Ενισχύεται η ομάδα του Σταύρου Σταματόπουλου

Με τον 26χρονο διαγώνιο Βασίλη Κανά κλείνει, εκτός απροόπτου, την μεταγραφική ενίσχυση της η νεοφώτιστη ομάδα στην Α2 Εθνική κατηγορία ΓΕ Μεσολογγίου.

Ο ύψους 1,90 χαρισματικός βολεϊμπολίστας, αναμένεται μαζί με τον περσινό κορμό της ομάδας της ΓΕΜ που έχει παραμείνει κατά ένα μεγάλο ποσοστό που αγγίζει περίπου το 80%, και τα αλλά πέντε (5) νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας (Κοντοδημόπουλο – Χασάπη – Σακκά – Ηλίου και Σαλαβασίδη ) να δώσουν την φετινή «μάχη» ώστε να μπορέσει η ομάδα να παραμείνει στην Α2 κατηγορία.

Σήμερα το πρωί υπήρξε ραντεβού της διοίκησης της ομάδας με τους παίκτες με τους οποίος υπογράφτηκαν και τα συμβόλαια ώστε να κλείσουν και τυπικά όλες οι μεταγραφές .

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε τον πρόεδρο της ομάδας κ. Χρήστο Λινάρδο μας ανέφερε:

«Εμείς κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν ώστε η ομάδα να ενισχυθεί βάση και των συζητήσεων που είχαμε κάνει με τον προπονητή μας κ. Σταματόπουλο. Πιστεύουμε ότι με τα παιδιά που παρέμειναν από την περσινή χρονιά που ήταν και το πρώτο μέλημα μας, και τις μεταγραφές που κάναμε με παίκτες που έχουν πολλές παραστάσεις από μια τόσο δύσκολη και απαιτητική κατηγορία όπως η Α2 να έχουμε μια καλή πορεία με ξεκάθαρο στόχο την παραμονή μας .

Θέλουμε τον κόσμο του Μεσολογγίου και όχι μόνο δίπλα μας όπως και την περσινή χρονιά, και θα ήθελα να πω σε αυτούς που προσπαθούν και μας βάζουν τρικλοποδιές κάτω από το τραπέζι με διάφορα τεχνάσματα, ότι το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να μας δίνουν μεγαλύτερο κίνητρο ώστε να προσπαθήσουμε περισσότερο γι αυτό που έχουμε οραματιστή».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports