Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σοκ: Αυτοκτόνησε o 47χρονος που κατηγορούνταν για τους πυροβολισμους στη Νεάπολη Αιτωλοακαρνανίας

Σοκ: Αυτοκτόνησε o 47χρονος που κατηγορο...

Bρέθηκε απαγχονισμένος σε δοκάρι σε αποθήκη της οικίας του

Τραγική εξέλιξη με την υπόθεση που απασχόλησε μόλις πριν από λίγες μέρες την τοπική επικαιρότητα με τους πυροβολισμούς στην περιοχή της Νεάπολης.

Συγκεκριμένα, ο  κατηγορούμενος ως δράστης των πυροβολισμών, βρέθηκε απαγχονισμένος σε δοκάρι σε αποθήκη της οικίας του. Όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία ο 47χρονος βρέθηκε από οικείους του στις 10:30 περίπου το πρωί , που ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Αγρινίου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ η σορός του θα μεταφερθεί στο Π.Π.Ν. του Ρίου για νεκροψία – νεκροτομή.

Να θυμίσουμε πως μόλις χθες ο 47χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους , αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αφού το βράδυ της Κυριακής είχε πυροβολήσει κατά ταξί στο οποίο επέβαινε 44χρονη με την οποία είχε προσωπικές διαφορές και είχε τραυματίσει ελαφρά τον οδηγό του ταξί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο αυτόχειρας άφησε σημείωμα, όπου εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη του όπου αναφερεται τόσο στο επεισόδιο της Κυριακής όσο και στον ρόλο της 44χρονης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις