Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Αυτό το Σάββατο στο γραφικό Σούβαρδο στις πλαγιές του Χελμού το καθιερωμένο "Γίδα πάρτι"

Αυτό το Σάββατο στο γραφικό Σούβαρδο στι...

Θα υπάρχει και ζωντανή μουσική από 5μελή ορχήστρα που απαρτίζουν κατά κύριο λόγο Σουβαρδίτες

Αυτό το Σάββατο 23 Αυγούστου 2014 το βράδυ, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, θα πραγματοποιηθεί στο γραφικό χωριό Σούβαρδο Καλαβρύτων που είναι χτισμένο σε μία ελατόφυτη πλαγιά του Χελμού σε υψόμετρο κοντά 1300 μέτρα, το καθιερωμένο αποχαιρετιστήριο πάρτι για την καλοκαιρινή παραθεριστική σαιζόν.

Το λεγόμενο και «Γίδα πάρτι» διοργανώνει ο εκπολιτιστικός σύλλογος των απανταχού Σουβαρδιωτών Καλαβρύτων (στο Σούβαρδο κάθε καλοκαίρι παραθερίζει κόσμος από την Πάτρα, την Αθήνα, τα Τσουκαλέικα, το Κουρτέσι Ηλείας και την Βάρδα).

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η εκδήλωση εκτός από κέρασμα (βραστό που συνηθίζεται στα χωριά το καλοκαίρι) θα έχει σουβλάκια, μπύρες αλλά και ζωντανή μουσική από τους Χρήστο Νικολόπουλο και Τάκη Νικολόπουλο – μπουζούκι, Γιάννη Μπακαλάρο – κιθάρα και τραγούδι, Γιώργο Ηλιόπουλο – πλήκτρα και Λάκη Μπάμπαλη – κιθάρα και τραγούδι. Θα υπάρχει και dj που θα παίξει επίσης μουσική.

Πάντα η αποχαιρετιστήρια αυτή εκδήλωση στο πανέμορφο Σούβαρδο με τα γάργαρα νερά και το μοναδικής φυσικής ομορφιάς τοπίο, σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View