Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα:: Δύο οι εστίες της μεγάλης φωτιάς στο Μουρίκι Καλαβρύτων – Ολονύχτια η μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες

Αχαΐα:: Δύο οι εστίες της μεγάλης φωτιάς...

Υπό μερικό έλεγχο το μέτωπο στη Ναύπακτο

23:59 Παραμένουν ενεργά τα δύο μέτωπα της πυρκαγιάς που καίει από το απόγευμα της Τετάρτης στην ορεινή Αχαΐα, στο δήμο Καλαβρύτων. Οι δύο εστίες απέχουν μεταξύ τους περίπου 2 χιλιόμετρα.

Η μία βρίσκεται στο βουνό κοντά στο χωριό Μουρίκι και η δεύτερη κοντά στο χωριό Προφήτη Ηλία.

22:50 Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες αναμένεται να δώσουν οι πυροσβέστες στο Μουρίκι Καλαβρύτων όπου μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες thebest.gr, πριν λίγο, εμφανίστηκε και νέα εστία που προβληματίζει τους Πυροσβέστες.

Η παρουσία της Π.Υ. παραμένει μεγάλη.

Όσον αφορά στο άλλο μέτωπο στην Μανάγουλη Ναυπάκτου τα πράγματα είναι καλύτερα αφού η πυρκαγιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο. Οι πρώτες εκτιμήσεις εκεί κάνουν λόγο για περίπου 200 στρέμματα από καλαμιές που έγιναν στάχτη.

21:04 Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη φωτιά στο Μουρίκι Καλαβρύτων ενώ, εδώ και λίγη ώρα, ξέσπασε και νέο μέτωπο στη Μανάγουλη Ναυπάκτου.

19:47 Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες στο Μουρίκι Καλαβρύτων καίγεται αυτή την ώρα δασική έκταση με πουρνάρια σε δύσβατη περιοχή.

Στο σημείο επιχειρούν 26 άτομα με 13 Πυροσβεστικά Οχήματα καθώς και 18 μέλη πεζοπόρου τμήματος. Παράλληλα έχουν σηκωθεί και βοηθούν στην πυρόσβεση και δύο Καναντέρ.

19:32 Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο Μουρίκι Αχαΐα (Δήμος Καλαβρύτων). Σύμφωνα με τις πρώτες 0πληροφορίες καίγεται δασική έκταση.

Στο σημείο επιχειρεί μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής με 13 οχήματα και 26 άνδρες ενώ ρήψεις από αέρος επιχειρούν δύο Καναντέρ.

Νεώτερα σε λίγο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις