Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τρεις καινούριες ταινίες στα Ster Cinemas στην Πάτρα από 21/8/2014 – Δείτε τις ώρες προβολών

Τρεις καινούριες ταινίες στα Ster Cinema...

Πρόκειται για την περιπέτεια «Οι Αναλώσιμοι 3», την κωμωδία «Sex tape» και την κομεντί «Chef»

Τρία καινούρια φιλμ που κάνουν πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες από 21 Αυγούστου 2014, ξεκινούν ταυτόχρονα την προβολή τους και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, εγκαινιάζοντας άτυπα και την έναρξη της νέας χειμερινής σαιζόν 2014-2015.

« ΟΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ 3 - THE EXPENDABLES 3»

Σκηνοθεσία: Πάτρικ Χιούζ

Πρωταγωνιστούν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Τζετ Λι, Ντολφ Λούντγκρεν, Χάρισον Φορντ, Γουέσλι Σνπάιπς, Mελ Γκίμπσον, Αντόνιο Μπαντέρας, Κέλαν Λουτζ, Ράντι Κουτούρ, Τέρι Κρέους.

Κατηγορία: Περιπέτεια

Διάρκεια: 118’

H τρίτη συνέχεια της σειράς ταινιών: “Οι Αναλώσιμοι” έρχεται υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πάτρικ Χιούζ (“Red Hill”). Οι Αναλώσιμοι ενώνουν για άλλη μια φορά τους Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Τζετ Λι και Ντολφ Λούντγκρεν. Την ομάδα θα ενδυναμώσουν και μερικά ακόμη μεγάλα ονόματα των ταινιών δράσης, όπως οι Χάρισον Φορντ (“Indiana Jones”), Γουέσλι Σνπάιπς (“Blade”), Mελ Γκίμπσον (“Braveheart”) και Αντόνιο Μπαντέρας.  Tην ταινία διανέμει η Odeon.

Οι "Αναλώσιμοι 3" ξεκίνησαν να προβάλλονται στις ΗΠΑ στις 15 Αυγούστου 2014 και οι εισπράξεις τους έχουν ως τώρα φτάσει τα σχεδόν 20 εκατομμύρια δολάρια.

Το φιλμ «CHEF»  σε σκηνοθεσία Τζον Φαβρό έχει ήδη κάνει καλή εντύπωση στο Αμερικάνικο κοινό όπου οι μέχρι τώρα εισπράξεις έχουν ξεπεράσει τα 40 εκατομμύρια δολάρια.

Πρωταγωνιστούν: Τζον Φαβρό, Σοφία Βεργκάρα, Τζον Λεγκουζιάμο, Σκάρλετ Γιόχανσον, Όλιβερ Πλατ, Μπόμπι Καναβάλε, Ντάστιν Χοφμαν, Ρόμπερτ Νταουνι Τζούνιορ.

Κατηγορία: Κομεντί

Διάρκεια: 115’

Μετά από μια παρεξήγηση που παίρνει διαστάσεις “χιονοστιβάδας’’, ο Καρλ Κάσπερ (Τζον Φαβρό) απολύεται από το γκουρμέ εστιατόριο στο οποίο δουλεύει ως σεφ. Αναγκάζεται να επιστρέψει στο Μαϊάμι μετά από προτροπή της πρώην συζύγου του (Σοφία Βεργκάρα), και να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση: μια κινούμενη καντίνα με γκουρμέ φαγητό. Σχεδιάζει να διασχίσει όλη τη χώρα, με τελικό προορισμό το Λος Άντζελες και βασικό με σκοπό να διεκδικήσει την θέση που του αξίζει στην ελίτ των σεφ.

Η Νο1 κωμωδία του καλοκαιριού, “μαγειρεμένη” από τον σκηνοθέτη των ταινιών IRON MAN με άφθονο γέλιο, λαχταριστά ethnic πιάτα και τις πικάντικες Σκάρλετ Γιοχάνσον και Σοφία Βεργκάρα.

To φιλμ «Chef» διανέμει η Village Films.

Το φιλμ «SEX TAPE: ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΒΡΑΔΙΑ - SEX TAPE» που προβάλλεται αυτή την περίοδο στις ΗΠΑ όπου οι μέχρι τώρα εισπράξεις έχουν φτάσει τα 38 εκατομμύρια δολάρια, φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Τζέικ Κάσνταν.

Πρωταγωνιστούν η Κάμερον Ντίαζ και οι Τζέισον Σίγκελ, Ρομπ Λόου, Έλι Κέμπερ, Ρομπ Κόρντρι.

Κατηγορία: Κωμωδία

Διάρκεια: 95’

Στην αρχή της γνωριμίας τους, ο Jay (Jason Segel) και η Annie (Cameron Diaz) είχαν μια παθιασμένη σχέση. Πέρασαν δέκα χρόνια από τότε, απέκτησαν δύο παιδιά και η ερωτική τους ζωή χρειάζεται επειγόντως ανανέωση. Έτσι, αποφασίζουν να γυρίσουν τη δική τους ερωτική ταινία, δοκιμάζοντας τις αντοχές τους σε ένα τρίωρο μαραθώνιο. Την επόμενη μέρα όμως ανακαλύπτουν ότι οι προσωπικές τους στιγμές δεν είναι πια και τόσο προσωπικές. Αρκεί ένα λάθος κλικ και το υλικό που είχαν «σώσει» διαδικτυακά μπορεί να γίνει παγκόσμιο θέαμα.

Την ταινία διανέμει η εταιρεία Feelgood.

*Ώρες προβολών στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε

Sex Tape, αίθουσα 3, 18.00, 20.00, 22.00 και 00.00

Chef, αίθουσα 6, 19.10, 21.30 και 23.50

Οι Αναλώσιμοι 3, αίθουσα 4, 18.30, 21.00, 23.30 και αίθουσα 5, 20.00, 22.30.

Συνεχίζονται ακόμη από 21/8/2014 στα Ster Cinemas στη Βέσο Μάρε οι εξής ταινίες,

Αίθουσα 1, 18.20 και 20.30, «Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας 2», μεταγλωττισμένο

Αίθουσα 1, 23.00 «Τρεις Μέρες Διορία», περιπέτεια με τον Κέβιν Κόστνερ

Αίθουσα 2, 19.00, 21.15 και 23.20 «Ηρακλής» με τον Ντουέιν Τζόνσον.

Οι αίθουσες 7 και 8 είναι κλειστές.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture