Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Καταφθάνει 28 Αυγούστου 2014 στις Πατρινές αίθουσες η παιδική ταινία της Ντίσνει, «Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες»

Καταφθάνει 28 Αυγούστου 2014 στις Πατριν...

Το φιλμ έχει ήδη βγει στις ΗΠΑ στα μέσα Ιουλίου και έχει σημειώσει επιτυχία

Χαράς ευαγγέλια για τους μικρούς μας φίλους καθώς από την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014 θα κυκλοφορήσει στους Ελληνικούς κινηματογράφους (αναμένεται και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε) η παιδική ταινία ψηφιακών κινουμένων σχεδίων «Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες».

«Η ζωή δεν πηγαίνει πάντα όπως θέλεις. Αλλά ήρθες εδώ για να γίνεις πυροσβέστης. Αν τα παρατήσεις σήμερα, σκέψου τις ζωές που δεν θα σώσεις αύριο», Αρχηγός Μπλέιντ

Μετά την έξοδο της πρώτης επιτυχημένης ταινίας “Αεροπλάνα” που είχε βγει στις αίθουσες πέρυσι τον Αύγουστο και είχε κάνει εισπράξεις άνω των 220 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως, η Disney μας απογειώνει για ακόμη μια φορά, με το sequel – συνέχεια “Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες”.

Αυτή τη φορά, ο αξιαγάπητος ήρωας Ντάστι, από πρωταθλητής εναέριων αγώνων καλείται να αναλάβει δράση ως ιπτάμενος πυροσβέστης σε μια καταπληκτική ιστορία που αναδεικνύει το θάρρος του και το γεγονός ότι είναι γεννημένος αγωνιστής. Γεμάτο αστείους διαλόγους και ξεκαρδιστικές ατάκες, το δεύτερο μέρος της φημολογούμενης εναέριας τριλογίας, είναι μια απολαυστική, καταιγιστική, εντυπωσιακή περιπέτεια για όλη την οικογένεια.

Από την εύστοχη επιλογή του Thunderstruck των A.C.D.C.  σε μια χαρακτηριστική σκηνή δράσης, μέχρι τις γεμάτες ποπ αναφορές πινελιές στα σκηνικά και την άψογη εκτέλεση τόσο στην εικόνα και τον ήχο, το Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες προσφέρει ένα χορταστικό και απόλυτα διασκεδαστικό θέαμα.

Την ταινία θα διανείμει στους κινηματογράφους η εταιρεία Feelgood. Το φιλμ θα παιχθεί και  σε 3D. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Roberts "Bobs" Gannaway και ακούγονται οι φωνές των ηθοποιών Ντέιν Κουκ, Στέισι Κιτς, Εντ Χάρις, Γουές Στούντι, κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture