Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ανοιχτή προπόνηση στον Ολυμπιακό για την παρουσίαση των νέων μεταγραφών

Ανοιχτή προπόνηση στον Ολυμπιακό για την...

Την Πέμπτη στο Γ. Καραϊσκάκης (18.30)

Ανοιχτή προπόνηση για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού θα γίνει την Πέμπτη στο Γ. Καραϊσκάκης (18.30) και θα ακολουθήσει η παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της ομάδας : Αφελάι, Μπενίτες, Κασάμι, Γκαζαριάν, Μαζουάκου, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Ντοσεβί, Φορτούνης, Αυλωνίτης, Κολοβός, Μπουχαλάκης.

Ο Ερίκ Αμπιντάλ είχε παρουσιαστεί από τον Ολυμπιακό πριν από φιλικό ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Για το συγκεκριμένο θέμα η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε ανακοίνωση ανέφερε:

«Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο ματς με τη Νίκη Βόλου, οι φίλαθλοι της ομάδας μας και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά μια Ερυθρόλευκη προπόνηση στο Καραϊσκάκης και να δουν όλα τα νέα αστέρια του Ολυμπιακού να παρελαύνουν μπροστά τους.

Την Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014, το απόγευμα, το ραντεβού όλων είναι στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης, όπου το κοινό και οι εκπρόσωποι του Τύπου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τους Ερυθρόλευκους άσους σε δράση.

Εξίσου σημαντική, είναι φυσικά η παρουσίαση και των μεταγραφικών αποκτημάτων του Θρύλου, καθώς ένας προς έναν οι νέοι ποδοσφαιριστές του κ. Μίτσελ θα έχουν την ευκαιρία να συστηθούν στους φιλάθλους, αλλά και τους δημοσιογράφους. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση των νέων παικτών μας, καθώς και την ανοικτή προπόνηση, θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο από τις εισόδους των Θυρών 11 έως 17, οι οποίες θα ανοίξουν στις 18:30.

Για τους εκπροσώπους του Τύπου θα λειτουργήσουν τα δημοσιογραφικά θεωρεία (είσοδος δίπλα στις Θύρες 33, 34, 35), ενώ αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης θα λειτουργήσει η μεικτή ζώνη για τα ΜΜΕ. Οι νέοι άσοι του Ολυμπιακού θα κάνουν δηλώσεις».

Την πρώτη προπόνηση στους Ερυθρόλευκους έκανε την Τρίτη, ο νεοαποκτηθείς παραγουανός επιθετικός Χόρχε Μαρτίνες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports