Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Προπονητικό Camp, Μεσογειακό κύπελλο και Βαλκανικοί αγώνες για τους Πατρινούς αθλητές Μπάντμιντον

Προπονητικό  Camp, Μεσογειακό κύπελλο κα...

Της ΝΕΠ και του Απολλώνιου Πατρών

Στο προπονητικό camp, 10 με 16 Αυγούστου συμμετείχαν οι αθλητές Badminton της ΝΕΠ και του Απολλώνιου Πατρών, Αλεξανδρόπουλος Παναγιώτης (ΝΕΠ) Κτενάς Γιώργος, Δεληβοριά Χριστίνα και Μαντούκας Θοδωρής (Απολλώνιος).

Μαζί τους και ο προπονητής τους Μπονέλης Γιώργος. Στο camp που διοργάνωσε η ελληνική ομοσπονδία αντιπτέρισης ΕΟΦΣΑ προπονητής ήταν ο μαλαίσιος προπονητής της Ασιατικής Ομοσπονδίας, Sambenthan Sivaperumal.

Προπονητής αθλητών που ξεχωρίζουν σε παγκόσμιο επίπεδο.  Οι εντυπώσεις για τους πατρινούς αθλητές ήταν πολύ ελπιδοφόρες για το μέλλον. Στο τέλος του camp έγιναν και φιλικοί αγώνες, όπου ο αθλητής Κτενάς Γιώργος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία του.

Στην συνέχεια έγινε πρόκριση για την μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία κάτω των 17 χρονών, όπου συμμετείχαν οι αθλητές της ΝΕΠ με σκοπό την στελέχωση της εθνικής ομάδας για το μεσογειακό κύπελλο, που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Πορταριά, 20-23 Αυγούστου και για τους βαλκανικούς αγώνες στην Σερβία 27-29 Αυγούστου στο Καράτας. Και οι δυο αθλητές που συμμετείχαν, Καρατζάς Χρήστος και Μαντούκα Ηλιάννα, προκρίθηκαν για την συμμέτοχη τους στην εθνική ομάδα και έμειναν στην Πορταριά για προπονήσεις στο προ μεσογειακό camp από 17 έως 19 Αυγούστου.

Στην Σερβία προπονητής αποστολής θα είναι και ο ομοσπονδιακός προπονητής της ΝΕΠ Μπονέλης Γιώργος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports